Mercimekos 39 haftalık hamileyim ve hiç sancım yok, şunu yaptım sancım geldi veya doğumum başladı diyen var mı 😔
kalbimdekideniz Mercimekos dün korunmasız ilişki yaşadık sonrasında aşırı kasılmam ve sancım oldu bence kesinlikle tetikliyor. İlk defa öylr bi sancı yaşadım
Symcvk Mercimekos bol merdiven inip çıktım ilişki ve sıcak duş ardından 7 saatin sonunda oğlum kucağımdaydı bilinçsiz di ama böyle oldu 😂🥰
Mercimekos busraacarekici hurma yiyorum ama bir işe yaramadı, bakalım iki gündür de ahududu yaprağı çayı içiyorum ama
busraacarekici Mercimekos ilk gebelikte 40 haftayı aşmalar olabiliyor. Panik yapmadan ve anında sonuç beklemeden düzenli tüketmeye devam edin, o vaktini bilir😊🧿
kalbimdekideniz Mercimekos ben daha 37 yim. Yalancı sancım oluyordu ama bu başkaydı ya eminim kısa aralıklarla geldi hatta şuan hafif baskı var alta doğru
busraacarekici Beyazanneweww ilk gebelikte 40 haftayı aşmalar olabiliyor. Düzenli tüketmeye devam edin hemen sonuç vermeyebilir bu normaldir. Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah😊🙏🏻🧿
hzl040823 busraacarekici konuyla alakasız ama gebelikte kaç kilo almak normaldir? Ben biraz kendi kilomdan fazla kiloyla kaldım çok kilo almak istemiyorum 62 kilodaydım 67lerde hamile kaldım(1.67cm), çok kilo almak istemiyorum bi de yeşil çay içmek tehlikeli mi hamilelikte 😊
busraacarekici hzl040823 kaç yaşındasınız? Tahlil sonuçlarınızda bir anormallik var mı? Bunları da belirtirseniz daha net cevaplayabilirim.😊 tansiyon probleminiz yoksa günde 1-2 kupa sade yeşilçay içmenizde sakınca yok🌸 Ps: market çaylarından ziyade aktardan almanız daha temiz bir tercih olacaktır🙏🏻
Karansule Yaklaşık bi saattir adet sancısı gibi sancım var belim de ağrıyor 36+3 doğum sancısı olabilir mi acaba yaşayan var mı
hzl040823 busraacarekici detaylı kan testi verdim hiç bi sorunum çıkmadı en son tansiyonum 10-7 çıktı. Bu ara da 24 yaşındayım 😊