mylittlebabym B-ebek biz kurban kestik evde çok temiz şekilde yaptık. Dışarıdan yememek gerekiyor. Eğer temiz ve iyi pişmişse yiyebilirsiniz aksine faydası var bebeğe:)
Arirang B-ebek Ben de 6 haftalık hamileyim ve seninle aynıyım. Göğüslerimde ağrı var. Belirginleşme var. Bunun dışında hiç belirti yok. Erken mi acaba
Balimbebek44 B-ebek bende bugün 9+1 im bugün biraz kasiklarima rahmime ağrı girdi. Acaba bebek iyi mi diye düşünüyorum bende surekli hastaneye gitmemek icin kendimi zor tutuyorum 🙈 bir yandan diyorum ki Allah korusun biseu olsa kanamam falan olurdu diyorum Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 🤲❤🥰
hayallliiim B-ebek yok bak inanki bizi düşün ben gibi 4 5 arkadaş acile gittik postta hepside Allah’a şükür iyiydi kendini yorma elini karnına koy buradasın benimlesin ve annen baban seni bekliyor diye sev bıcırığı Rabbim bağışlasın arkadaşım
1Busenur1 Ya kızlar sizlere bişey sormaya geldim 9+1 im bugün kalktığımda inanılma bir şekilde mide yanmam var neden olur bide nasıl geçer bide yan göbeğimin üstüne yatmaya alışığım acaba ondan olmuş olabilir mi bugün doktor kontrolüm de var
minigiminannesi03 B-ebek bulantı yok bisey yok sadece dünden beri sol kasigim bide af edersin alt bolgeme vuruyor bazen agrisi