enguzlhayalm_13 Dyg___ canım bu dedğini pcolular kullanıyomuş genelde.Bende öyle bişey yok.Kullansam sakıncası olurmu acaba Sende pcomu vardı o yüzdenmi verdi doktorun
BrcnSym Ben kendim D vitamini ampulu almıştım eczaneden. 1 tane ben içtim birini de eşim içti. Doktorum da inofolic combi yazdı pcos için. Yumurta kalitesini arttırıyor demişti. 2. Kutuda hamile kaldım.
Meyraas enguzlhayalm_13 Bana devlet hastanesinde doktor proxyfemin tavsiye etmişti onu kullandım, özeldeki doktorum d3 ve solgarın collegan takviyesine başlattı. Yumurta rezerv düşüklüğü ve kalitesizliği için kullandım bunları.Çok şükür faydalarını gördüğüme inanıyorum
Serifeeeua enguzlhayalm_13 elenatal 1 canım ben doktorumun önerisiyle devamlı kullanıyorum yorumları da iyi tavsiye ederim
serdemgunes enguzlhayalm_13 folik asiti şöyle kullandım adetim bittikten sonra folbiol aldım biliyorsunuz onu doktorlar önermiyor ama bir kaç yerde onunla hamile kalan insanlar olduğunu okumuştum aldım sadece bir hafta kullandım cok yan etkisi vardı o ay hamile olduğumu öğrenince başka folik asitle devam ettim
Gattem Banada polinos alfa vermişti kullandıkdan 2-3 ay sonra kızıma hamile kaldım suan 38_+5 günümdeyim 3 paket aldım toz seklinde suya döküp iciyorsun icinde baya vitamin bulunuyor
Meyraas Bfduam Değerlerime tekrar baktırmadım ama tüp bebek denemesi öncesinde kullandım ben bu ilaçları, ilk üç deneme başarısızdı bunları kullandığım denemede sonuca ulaştık, açıklanamayan infinite demişlerdi bana
Adakiz44 enguzlhayalm_13 prowomen ve proxyfemın kullandım ancak bu tür vitaminleri felan devlet karşılamaz haberin olsun canım