Zeynep_kivilcim Kızlar nasıl bir araba tercih etmeliyim çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 🙏🌼
Lulemom Zeynep_kivilcim travel alma. Bütün traveller ilk aylarda güzel pusetle kullanırken sorun yok ama puseti bırakıp normal bebek arabası moduna geçince işkence oluyo. Ben çok pişmanım.
Birgul Zeynep_kivilcim joie muze xl kullanıyorum ben 15 aydır memnunum portatif kolay açılıp kapanan bi araba ebebekten aldım bi bakın isterseniz☺️
Gmz4141 Bende baby plus coupe kabin tıp aldım. Daha kullanmadık ama kapanmasi açılması boyu gayet iyi. Piyasaya göre de gayet makul fiyatlı
vldnkb Kabin boy öneririm ben kraft aldım daha kullanmak nasip olmadı ama travel sisteme göre daha iyi
Zeynep_kivilcim Teşekkür ederim yardımlarınız için bişey sormak istiyorum bu kabin boylar çok güzel fakat puset takılmıyor diyor nasıl kullanımı oluyor yenidoganda
Merakliannee06 Zeynep_kivilcim e bebekte görmüştüm joie markası in kabin boylarına joie nin pusetleri takiliyo sanırım bı kaç markada böyle takilanda var ben o şekil alıp küçükken pusetle beraber sonra sadece kabin kullanmak istiyorum traveller çok hantal çok yer kaplıyor anneye de eziyet gibi
Yldrmkubraa Pierre cardin karma plus aldim poşet takılıyor aşırı hafif çok kullanışlı ve kumaş yapısı diğer ürünlerden çok farklı civilde kampanyada dusunurseniz