Asli1111 Şuan 29+4 3 gün önce hastaneye gittim bebeğin başı aşağıdaydi doktorum normal dedi bu aylarda olabilir dedi normal doğum için çok iyi dedi ama aşağı taraflarda hareketlerini hissediyorum sizin bebisler kaçıncı haftada döndü
Ahsenmom Asli1111 28-30 da makatti 33 de bas geliş oldu. Çok erken bas geliş olanlar var korkma canım 🌹
Asli1111 Merom herhangi bir sorun oldu mu çevrem beni korkutuyor erken doğum yaparsın diye, sadece kasiklarim da baskı hissediyorum oturduğum zaman sanki hareketleri bacağımda gibi 😅
Kardelencimen Asli1111 benimkisi hep baş gelişti sanırım 22 23 den beri şuanda 32 haftalığız erken doğumla ne ilgisi var onu anlayamadim🤭
Merom Asli1111 doktorum erken doğum riski var dedi nidicard diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum erken doğumu engellemesi için
Ceyo93 Asli1111 etraf konuşur bakmayın siz etrafa kızımın biri 27de baş geliş pozisyona geçti diğeri hep baş gelişti 2side 41i bitirdi
_sanslianne_ dezgi dönüp dönmediğini nasıl anlıyorsunuz acaba doktor mu söylüyor yoksa hareketlerinden anlaşılıyor mu 🤔
Kardelencimen Merom bana doktorum hic öyle bişey soylemedi sadece pozisyonu içinmi kullanıyorsunuz o ilacı
Seyma-Aslan00 Asli1111 ben 22 de detaylıya girmiştim başaşağıydı😁 27 de gittiğimde tekrar makat olmuştu su an 30+4 olduk bu hafta gidicem doktora bakalım ne alemde. Bebekler istedikleri pozisyonu geçiyo canım korkacak bi durum değildir ☺️
Asli1111 Cigdemm1 sizde hareketleri çok aşağıda hissediyor musunuz ben özellikle 1 saat oturursam ya da ayakta kalırsam aşağıda hissediyorum endişeleniyorum
Cigdemm1 Asli1111 şuan 36+1 im o haftalarda kasıklarımda hissediyorum çok hareketliydi. Şuan da oynadığında genel olarak hep baskı yapıyor alt bölgeme hemen tuvaletim geliyor gibi oluyor
Minigim38 26 da gittigimde makat gelişi pozisyonundaydi 28+6 yım henüz gitmedim daha hastaneye ama ayakları sürekli kasıklarımda
dezgi _sanslianne_ valla ben hareketlerinden ve yarattığı acidan anlamıştım iki gün sonra doktor kontrolu vardı orada da söyledi doktorum 🙈