kalbiminpariltisi Bat 24 ama belirti yok gerçi daha nerdeyse 10 gün var ki belirtilerin de psikolojik olduğunu düşünüyorum . Bünye gebelik istediği için psikolojik olarak hamilelik belirtisi veriyor. Bakalım hayırlısı inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız 🥰
kalbiminpariltisi Semanurs belirtiler adet gecikmesinden sonra başlar bence şuan için çok erken ama kararlıyım adet gecikmeden test yapmayacağım. İnşallah hayırlı haberler alırdım. Benım de bugün çok başım ağrıyor ama buna da hamilelik belirtisi diyemem heralde 😂😂😂
Semanurs kalbiminpariltisi bu yaşadıklarımız pisikolojık de oluyo ama bilmiyorum inşallah nasip olur bizlere de anne olmak🙏🏻
1ciftyesilgoz Semanurs her zaman ki gibi canım. Sadece iki gün önce beyaz yoğun bir akıntı geldi yumurtlamam bittiği halde. Ne olduğuna anlam veremedim . Sen de var mı normalden farklılık ?
Semanurs 1ciftyesilgoz baş dönmem çok var akıntım hafif var afedersin kabızlığım var ve benim en çok dikkatimi çeken şey 2 gündür dayak yemiş gibiyim hiç bşeye halim yok yorgunluk uykusuzluk var gözlerimin içi yanıyo yemek yedikten sonra bulantım oluyo
1ciftyesilgoz Semanurs halsizlik bugün bende de oldu kafamı yataktan hiç kaldırmadım🥲 ama bulantı vs yok