Usnac1995 Bu sabah karnımın sağında ağrı vardı belime ve bacağıma vuruyordu. 10 dk kadar kaldı sonra geçti. Azıcık gaz azıcık regl ağrısı gibiydi. 33. Haftadayım yalancı sancımıydı ki
Birkuzucukbeklerken Usnac1995 yalancı sancidir canım doğum için daha erken yalancı sancin geldiği zaman yan yat bı sure sonra rahatlar ama doğum sancısı hiç bı şekilde rahatlamaz ağrı artarak devam eder
Usnac1995 @elifinilki27 Amazon Deemetibostnci düzenli değil zaten gerçek sancı olmadığını anladım ama acaba yavaştan yoklamaya başladı mı diye merak ettim :)
Usnac1995 Birkuzucukbeklerken ay bu bile tedirgin etti inşallah gerçek sancıları güzel karşılayabilirim. Çok teşekkür ederim:)
elifinilki27 Usnac1995 Şimdi şöyle benim sancılarım 34. Haftada başlamıştı ama düzensizdi 38+2de de doğum yaptım 17 saatte doğurdum
Birkuzucukbeklerken Usnac1995 rica ederim ağrı eşiğine bağlı canım ağrı esigin düşükse zor geçer yüksekse benim gibi adet sancısı gibi hissedersen son yarım saatin birazcık zorlar
Esrakurtoglu96 böyle ağrın geldiği zaman yürüyüş yap, pilates topun varsa ona otur, nefes egzersizi Çalış doğum anında baya is görüyor yani normal doğum olacak ise
Usnac1995 Birkuzucukbeklerken ilk ilişkide çok zorlandım gözlerimden yaşlar gelmişti. 2. Gün oldu mesela. Bu demek olurmj ki doğumda da zorlanırım
Bortubocek Dogum sancisi benim belimden vurmuştu..karnımda rahmimde hiç agri yoktu..3 4 kisi belimden cekip birakiyor gibiydi