Hilalcetinkya Kendi yaptığım yemekleri artık yiyemiyorum yemek yapmak istemiyorum mide bulantım oluyo var mı bu durumu yaşayan
Sehrbnon122 Hilalcetinkya ilk aylar normal kuzum bende 4 ay ne yersem su bile içsem kusuyordum sabahları hiç bisey yemediğim halde kusuyordum yani iştahım hiç yoktu yemek kokularından tiksiniyordum 6 kilo verdim kusmaktan dolayı bide benim ikiz olunca dahada Bi efor kilo kaybettim malesef ama 5 aydan sonra artık yavas yavas toparlanmaya basladım iştahım cok olmasa da kokulara hassasiyetim geçti yemek yiyebiliyorum
El_Ebruli Hilalcetinkya canım ben 24 haftalık oldum elhamdülillah hala yiyemiyorum hala mide bulantısı tiksinti yaşıyorum.😑 Yaptığım yemekleri bende yiyemiyorum ama yaparken öyle büyük sorun olmadığı için eşime yapıyorum kendim yoğurt yiyorum en fazla. Dün bı denim yiyebilecek miyim diye denedim hala yiyemiyorum. En rahat kahbalti yapıyorum Cok şükür. Meyve kuru yemiş falan yiyorum artık😀
minismom Hilalcetinkya yaptıgım sulu yemekleri yiyemiorum zorla bi iki lokma alıorum midem almıo bırakıorm ilk zamnlar hic yapamıodum bulantım kusmam coktu kahwaltı bile hazırlayamıodum annemde yiyodm
Sleepless_Mother Sehrbnon122 kendimi gördüm resmen 😒🤷 bende ilk hamileligimde öyleydim ya tam 6 ay sürdü benim evimden bile midem bulanıyor du ama bu hamilelikte çok öyle olmadı bı iki ay sürdü ne bulsam yemek istiyorum ama şeker izin vermiyor 😒🤣🤣
Bahar0101 Hilalcetinkya ben 4 buçuk ay çektim 4 kg verdim hiç bir şey yiyemiyordum yesemde kusuyordum.prilam kullanabilirsin. Şuan 5 ayligiz çok şükür toparladık👼
Glsmll Bende yapıyorum ama yemek istemiyorum su dahi içmek istemiyorum boş boş midem bulanıyor ve kafamı koyduğum yerde uyuyorum akşama kadar 🤦🏻♀️
Sehrbnon122 Sleepless_Mother ayy ye kız ye ben yiyemiyorum biraz yesem sanki midem hemen bana dur diyor izin vermiyor yiyemiyorum :(
Nsdpg Kendi yemeğimi geçtim dışardan yemeğe bayılan biriyimdir ağzıma süremedim eşim yemek ismi sayınca ağlamaya başlardım düşünmek bile midemi bulandırırdı şükür 16+5 im şimdi de iştahım bi açıldı hiç sorma 🫣
Sleepless_Mother Leydaaa_12 aynen öyle canım 🤣 kaynanamda kalıyordum valla ya sonra eltime geçiyordum 🤣 en çokta kocamdan midem bulaniyordu🤣
KumsAlyaa Hilalcetinkya ay canım bu mide bulantısı benide mahvetti kusması bir dert bulanması bir dert canım herşeyi istiyor tüm yemeklerin kokusu burnumda geziyor ama yemeye korkuyorum açlıktan ölecek gibi hissediyorum aşırı derece de açım ama yemekten korkuyorum Rabbim kimseye bu kusmayı yaşatmasın çok zor
Minikmucizem199 Hilalcetinkya bende kendim yaptığım yemeklerden yiyemiyorum hele yumurta korkusuna bile gelemiyorum 😷🤤
Leydaaa_12 Sleepless_Mother evet bende başkasına gittiğim zaman iyi geliyor bana başka yerde yemek te yiyebiliyorum😂
Derya5555 Hilalcetinkya ben de senin gibiyim maalesef. Hazırladığım kahvaltıyı bile yiyemiyorum çok üzücü artık bi an önce yemek yapmak istiyorum :(
minikkurabiyelerinannesi Hilalcetinkya Ben yaşadım 3 ay falan sürdü o süreçte hep annemler de yemek yedik 🥺 iki hamileliğimde de aynı şeyi yaşadım çok kötüydü 🥺
Gny18 Hilalcetinkya ben ben 🥺 30+4 hamileyim evde pişirdiğim hiç bir yemeğin lezzeti yok sanki. Aynı yemekten eşim yiyor huysuz bide yemek konusunda beğenmese şap diye söyler. E ellerine sağlık güzel olmuş diyor tabağını bitiriyor ben yiyemiyorum iğrenç geliyor yemek. Aynı yemekten komşum getiriyor mesela o kadar lezzetli geliyor ki yemeğin bitmesini istemiyorum 🥹