092022anne Arkadaşlar lütfen yanıtlar mısınız? Acil 🆘 Sancısı olan arkadaşlar tuvalete gitme istediğiniz oluyormuydu
Selimkemalinannesi 092022anne evet bende mesane baskısı oluyordu çişim geliyor gibi ama çiş yapınca geçiyordu 37 den itibaren tüm kasılmalarda bu his oldu
Aselinkooo 092022anne evettt tabi ki hemde sürekli. Suni sancı taktıklarında bile 3.kere wc gittim 10 dk içinde. 4.de artık ee sen böyle sık sık gidersen ilaç nasıl gidecrk dediler 🤣sonra nedense wc ihtiyacm gitti.
Birkuzucukbeklerken 092022anne kaç haftaliksin canim küçük tuvalet isteği mi büyük tuvalet için ıkınma isteğimi onu da açıkça yazdaydin keşke haftan büyükse büyük tuvalete sıkışıp ıkınma isteğin geliyorsa sancılarında duzenliyse doğumun baslamis demektir haberin olsun
Tif 092022anne bende doğum tam başladığı anda büyük tuvalet hissi oldu ben lavaboya gitmek istemiştim hemşire doğum başladı ondandır dedi tuvalete izin vermedi tuvalette doğurursun dedi bebek doğum pozisyonunu aldığı için büyük abdestinin. Geldiğimi hissediyorsun çünkü oraya da baskı oluyor
Dyg12 @“092022anne” 38. Haftamdayim bu gece deli gibi kasik agriisyla uyandım. Regl sancısı gibiydi ki uykumdan uyandırdı. Tuvalete gidince hicbir sancım kalmadı. Doğum yaklastihi için mi oluyor yoksa hamilelikte böyle midir hiç bilmiyorum.
092022anne Tif Teşekkür ederim ara ara geliyor sanırım sancım 40+6 olduk artık gelmesi gerekiyordu zaten evet tuvalet ihtiyacım var gibi oluyor
092022anne Birkuzucukbeklerken 40+6 dayım biraz şiddetli karın ağrım var karın ağrısı ile beraber tuvalet isteğim geliyor henüz çok şiddetli değil uzanıyorum
Dyg12 @FiruzeAlagoz1207 kesinlikle o yüzden :)) ama acaba mi ya geldi mi zamanı yoksa diye düşündürüyor sonrası hüsran :))