Betus93 Bukett95 annem sezeryanli. Normal dogumda yapmis. Dogumun her turlusu zor. Ama sezeryandan sonra daha zor surec oldugunu der hep
Betus93 HalisEbruoban annem neler neler yediriyor🙄ama sanirim bebegim kuvezde cok etkileniyorum ondan
HalisEbruoban Betus93 ondandir canim insallah kuzun bi an once evine gelir saglikla sutunde bol bol gelir uzulme allah yardimcin olsun
Nergiztn Bukett95 hayır acimiyr hatta ben tuvalete çıkmadım korkumdan hemşire dediki çıkmazsan sonta takarım o korkuyla ciktim hiç açımadı 😂
Nergiztn O kadar ağrı cektim doğumda birde doğumdan sonrası varmis oturma uzan dediler oturdum o an agrimiyo diye cok yürüme dinlen dediler yürüdüm sonra başladı bendeki dikiş agriisi bu sefer ne oturabiliyo ne yatakta donebiliyorm sonra arastrdm oturmamam yatmam gerekmiş dikişlerimi tuvalet sonrasi ılık suyla temizlemem gerekmiş çok fazla yürüyüp kendimi yormamam gerekmiş bunlara dikkat ettm ilaçlarımi düzgün kullandım dikişlerim geçti 20 gune de hiç bişeyim kalmamıştı o an agridan keşke sezeryan olsaydım diyorum ama birdaha olsa yine normal doğum yaparım sancı falan bebek gelene kadar o gelince ağrı sızı kalmiyo
Nergiztn Ha bide ılık suyla temizledikten sonra batikon sürdüm ve kurutma makinesinin en düşük ayarını tuttum dikislerime öyle giydim üstümü ve her tuvalet sonrasj yaptım bunu kabız olmamaya da dikkat ediin çok onemli