ol_cay367 Bugün doguruyorum sonunda 💃💃. Elveda mide bulantıları Elveda el ve ayak krampları Elveda kaşıntılar Elveda şişlikler 😂
seda2209 ol_cay367 darısı bize valla okurken ben doguruyorum gibi rahatladım 😂 Allah sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
ol_cay367 11secil amin amin amin bu zorlu yolculuğu tamamlamaya çok az kaldı. Sıradaki arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂 Şaka bir yana rabbim hepimizi kolay kurtarsın inşallah 😍😍
ol_cay367 seda2209 kaç haftaliksin canim ? Amin inşallah rabbim hepimize sağlıcakla almayı nasip etsin😍
Kader66 ol_cay367 hadi gözünüz aydın o zaman saglikla gelsin minik bugün benimde agrım vardı baya hastaneye gittim ebe baktı çok az şancı ve 2 parmak açıklık var dedi açılma ne kadar sürede ilerliyor acaba 37 haftalik olduk
ol_cay367 Kader66 canim ben pek bilmiyorum fakat benim çatı kemiğim çok darmis 38+2 de sezaryene alacak
ol_cay367 seda2209 canim öncelikle sana başarılar diliyorum😂 o haftalarda bende ayak şişmesi olmuştu sende durumlar nasıl ?
seda2209 ol_cay367 ben de durumlar çok vahim daha istifar bulantı kesilmeden bir diğeri başlıyor 😂 el ayak şişmeleri sadece çok yürüyünce oluyor ☺️ bu arada teşekkür ederim hamilelik benim için kötü bir anı olacak galiba skxkskc
ol_cay367 seda2209 her hafta bir güncelleme geliyor bana düşün yarın doğum var fakat uyuyamiyorumm . O kadar alışmışım ki uykusuzluğa . Bebisi dogurupta görelim bakalım asıl uykusuzluğu 😂