isimsizzz Dln_elmas Beklediğim başlık ,ay nolur cevap veren anneler ,model yaziyorsunuz ya hani ,fiyatını da yazarsanız çok sevinirim ,burda yazılan modellere tek tek bakmak çok zor oluyor ,en azından sadece bütçemize uygun olanlara bakarız 🙈🥰
2pati1baby Dln_elmas ben oğluma travel sistem aldım rezalet katlanması bir dert hantal olması bir dert şimdi hamileyim inş sağlıkla kucağıma alırsam kesinlikle travel almam
eflinveannesi Dln_elmas ben pusetli aldım biliyorum çok kullanılmıyor ama hep çok ozencim vardı o yüzden uygununa bakmaya çalıştım çok bilindik bir marka değil ama biz şuan pişman olacağımızı sanmıyoruz çünkü çok sağlam duruyor Maxi taxi diye bir marka 1400 TL’ye aldık 🥰 ve çok ağır değil çok hafif diğer traveller gibi hantal değil
TeoMom Dln_elmas Kış bebeğiyse kabin al canım ben Aralık annesi olacağım o yüzden hiç travel sistem düşünmüyorum aklımda şu modeller var: 1- joie chrome (4200 lira ) 2- joie litetrax 4 dlx(3750 lira) 3-Pierre cardin vovo(3700 lira) 4- Elele plane (3400 lira) 5- Chicco lite way 3 top(3800 lira) Genelde fiyat olarak 4bin altı olanları tercih ettim tabi çok daha pahalı iyi araçlar var ama bütçe meselesi bu modeller bence gayet iyi tercih edilebilecek ürünler🥰
Gmz-aykt TeoMom joie Chrome aldım ben pusetiyle birlikte çift yönlü güzel bence kullanınca anliycaz artık
Rabia_zeynep61 https://ty.gl/20pre8dqwy Çok maliyetli bir araba düşünmeyen anneler olursa bu ürüne de bakabilirr☺️ Çift yönlü bir ürün
Satiyeak Dln_elmas kabin boy alin. Ben 158 boyundayim rahat tasimak icin bana uygunaraba buydu. Tahmini haziranda almistim arbayi 3400 e. Aldigim renk suan 5 bin kusur. Ama gri rengi suan indirimde 4200 tl . Pusetini de 1089 a almistim. O da olmus 1500
Cnsymnn Travel sistem kesinlikle ilk oğlumda da travel di yine aldım modelin hafif ve tek elle kapanması büyük kolaylık Kraft energy aldım çok da memnunum
Aysenkaplann Dln_elmas Kraft city travel sistem bebek arabası aldım çokta kolay kapanıyo ben 3 ay önce 3 bine almıştım şuan 5 bin olmuş
incitanesi_ Dln_elmas ben kraft energy aldım çünkü çok kararsiz kalmıştım travel hantal, kabin yenidoğana uyumlu değil. Aldığım model travel ama kabin bebek arabasından bi tık ağır. Çok hoşuma gitti. Yani ikisi bir arada ama travel gibi değildi.
Esiii06 Dln_elmas ben kanz d-go aldım 4.000₺ ye ama bütçeme uygun olduğu için bu arabayı tercih ettim idare edicem bir süre. Biraz daha bütçe müsait olsaydı joie litetrax 4 new coal alırdım (6.500₺)
tarcinnnn Dln_elmas bende cybex balios s var. Arabanın ağırlığını asla hissetmiyorsun o kdar raht ki sürüşü. Tek elle ittirebiliyorsun( benim paşazade o kadar para verdiğimiz arabaya binmeyip kucağa gelmeyi tercih ediyor da 😂😂) ben ana kucağı cybex cloud q ile kullanıyorum şuan
Usnac1995 Aslında kabin boy mantıklı ama benim yıllardır içinde travel hevesi vardı :) çok pahalı olmayan Baby plus canyon aldım sürüşü çok rahat ve kapatması da öyle. Hemde pahalı ve havalı duruyor. 1 -2 sene kullansam yeter sonrasında gerek olursa baston alırım zaten. 2 ay oldu alalı 2500 dü 3200 olmuş.
TeoMom Gmz-aykt O modelde en sevdiğim çift yönlü oluşu o yüzden en çok ona meyilliyim acaba joie değil de farklı markanın puseti takılabiliyor mu biliyor musunuz
TeoMom Mikan35 Benim ilk hamileliğimden kalma pusetim var canım öyle çok iyi bir şey değil e bebekten baby plus marka ama hastaneye giderken arabada ziyaret ederken iş görür