Kkkkkl Bebeğim 17günlük ateş düşmüyor doktora götürdük kan tahlilleri temiz doktor 3günü sonra kontrole getir napacam bilmiyorum grip olmuş
Hilal-95 Kkkkkl bol bol emzır canm okadar kucuk olduğu için ilac vs vermezler sanırım ama doktoruna sor ben kendım içiyorudm colpol felan bebeğim kusuyor cnkü sütden geçiyor diye bazen parol da içiyordum
Birkuzucukbeklerken Kkkkkl ılık duş aldır canım bı kaba su hazırla pamuklari onunla ıslatıp alnına koltuk altına ayak bileklerine yerleştir ısındıkça suyla islat tekrarla üzerini çıkar çıplak kalsın düşer inşallah 38 derecenin üzerine çıkarsa mutlaka tekrar hastaneye götür
Elifsntrk Kkkkkl Çok geçmiş olsun küçük olduğuna aldanmayın bizden güçlü onlar inşallah hemencik atlatır yavrucuk🙏 Dualarım sizinle🙏
holly Kkkkkl ateşten çok çektik. Geçmiş olsun daha çok minik ama çok güçlüler . Hemen gecip gitsin inşallah
Bortubocek Atesini dusurmek için pamuklari suya batirin sikın..eklem yerlerine koyun kalsin oyle yarim saat düşer..acile gittgimizde aynisini uyguladilar hep..38 dereceyi gecmedigi surece endise etmeyin
Kkkkkl Bortubocek duş aldırdım ama 37.9 değişiyor doktor da dedi 38 geçerse getir diye yani anlamadım herşeyide temiz çıktı
Kkkkkl Hilal-95 parol verdi bide zimax verdi burun sipreyi verdi ama ateş bi türlü düşmedi çok üzülüyorum bende onla beraber ağlıyorum
Hilal-95 Kkkkkl ağlama sen sakın ol oda olsun düşer merak etme vucut savaşıyor annesı İnşallah hemem geçer çok geçmiş olsun
Bortubocek Kkkkkl tabiki gecer oglum 21 aylik 21 kere ateslenmistir😊telaş yapmayın bebekler ateşi kolay atlatır
Kkkkkl Hilal-95 çok sağolun inşallah geçer kardeşi grip olmuştu ona da bulaştırdı 3 gündür uğraşıyorum ateşle yarın kontre çağırdı doktor bakalım artık
Hilal-95 Kkkkkl inşallah zaten yaz havada güzel üşütme gibi sorun olmaZ ince giydir emzir bol bol geçer inşallah insan cok üzülüyor elde olmadan cok haklısın
Kkkkkl Birkuzucukbeklerken aldırdık sabah ama işte havada sıcak bide Urfa’nın sıcağını bilirsiniz siz tahmin edin artık inşallah bi an önce atlatır
holly Kkkkkl kızımın dirençli ateşi . 40 ın altına düşmez . 3 gün uyumadığımızı bilirim . Gözetim altında tutun Allah’a emanet minik kuş