elifuslu1002 1Gunes valla ben bisey yaptırmadı normal muane ola bilmek için olan sigortadan farklı bisey mi
Aslanidikut 1Gunes eşim axa tamamlayıcı sigorta yaptırdı ama şöyle bişey var doğum teminatı ilk sene kullanılamıyor 2.sene yeniletince 10 muane hakkı ve doğum da içinde oluyor . Biz yaptık sürpriz hamile kalınca muane ücretlerini sgklı olarak ödedim şansıma bu ay 2.senemiz yenilettik doğum ücretsiz olucak . Yani demem o ki axa için diğerlerini bilmiyorum eğer yaparsanız ilk yıl hamile kalmamalısınız 2. Yıl yeniletince her türlü haklarından yararlanıyorsunuz
elifuslu1002 1Gunes hmm bisey yaptırmadım bennormal sigorta vardı zaten onun dışında da biseye gerk yoktu
1Gunes elifuslu1002 evet normal sigortamız var herşeyi karşılıyor ama malum özel hastane dogm ücretleri uçtu bu sebeple özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum
kubr_pak 1Gunes Sompo Sigortadan yaptırdım, 9 muayene hakkı, tahlillerde %20 indirim, doğum, özel oda, ambulans, küvez masrafları, doğum sonrası bebeğin muayenelerinde %20 indirim, oda süslemesi herşey dahil 5100 TL ye yaptırdım
H34- kubr_pak sadece medicana hastanesin için mi geçerli? Bir de hamileykende yaptırabiliyor muyuz? Yoksa öncesinde mi yaptırmamız gerekiyordu?
gk123 Merhaba, ben sigortacı olarak 4 yıl çalıştım malesef tamamlayıcı sağlık sigortası doğum karşılamıyor. Özel sağlık sigortası denen bir sistem var axa allianz gibi iyi firmalarda doğum teminatı ekleniyor 10 defa muayene tetkik ve doğum ücretsiz oluyor ( o da bulunduğunuz bölgede hangi hastane ile sigorta şirketinin anlaşması var ise ) ancak doğum teminatlı sigortanızı bu yıl yaptırdınız kullanamazsınız 2. Yıl yenilettiğiniz poliçede kullanabilirsiniz. Demir hayat veya sompo gibi şirketlerde hemen kullanmalı doğumlu sağlık yapılıyor ama normale göre fiyatları yüksek ve bulunduğunuz bölgedeki anlaşmalı hastaneye bakmak lazım. Yani sigorta yaptırsan da yaptırmasan da aynı hesaba çıkıyor. Özel sağlık sigortaları bilinmeyen riskleri karşılar. Teşhisi konulmuş hiç bir şeyi karşılamaz bilginiz olsun
hayirlisi06 gk123 benimki anadoli sigorta hepsini karşılıyor doğum teminatli bir ay hamile kalmama şarti var
AssFu gk123 benim hamile kalmadan önce tamamlayıcı Anadolu sağlık sigortası yaptırdım 1 ay şartı var sadece doğum karşılıyor 10 muayne hakkın var ortalama 1 seneye geliyor çünkü arada kontrol zamanların oluyor kan vs idrar tahlilleri falan hepsini karşılıyor.doğumdan ziyada bu süreçteki masraflar için bile çok iyi oluyor. Ben medipol hastanesine gidiyorum kuruş vermeden çıkıyorum . Harika bir sistem sadece yaptırırken doğumu poliçenize ekletin
ikkrk91 gk123 demir hayattan tamamlayici saglik sigortasi yaptirdim iki can paketi. Dogum sekli farketmeksizin ikisinide karşılıyor, 8 kere muayene, testler ve tahlilleri karsiliyor. Fiyat olarak benim gittigim hastanede muayene ve dogum fiyatlari cok daha yuksek sigorta daha hesapliya geldi bize
matematikcianneee Önce yaptırılması gerekiyor doğum teminatlı olanın sanırım ben hamile kalmadan 1 ay önce yaptırdım Anadolu hayat sigortaya şu an kullanıyorum