nurhanim07 Kızlar ben lohusa pijama 1 takım aldım önü düğmeli olanlardan yeterli olur herhalde demi 1 gece kalacağım siz kaç tane aldınız
Bayancorek nurhanim07 1 adet sabahlıklı pijama takımı 1 adet de gecelik aldım. 1 takımda evde kullanmadığım takımlarımdan koydum lazım olur belki ne olur ne olmaz diye.
Deemetibostnci nurhanim07 üç tane aldım evde de lazım birde kandı bebek emzirmesi kusması falan koydum üç tane yer vardı ikisi düğmeli biri emzirmeli aldım
Minagezer nurhanim07 1 tane direk gilmek için doğumdan sonra alt üst penye kısakollu takım aldım rahat 1 tane fotoğraf çekimi için elbise seklinde sabahlıklı aldım 1 tane de penye yine kısakollu elbise seklinde gecelik aldım ama ona gerek duymayabilirim 1 gece kalıcam zaten
MirayAltun Yanında yedek bulundurmakta fayda var, sonuçta kanama olacağı için pijamaya değebilir leke, ne olur ne olmaz en azından alt pijama yedeği bulundurmalısın
SibelBalciOz Bende biri boydan düğmeli biri üç düğmeli iki takım pijama aldım.Gecelik almadım ama umarım ihtiyaç olmaz
Snmdrm Minagezer foto cekımı ıcın aldığınızın linki varsa atabılırmısın ben bulamadım ya daha ? Yada hepsinin de atabılırsınız . 😃😃
Caglaa94 Kanama olur, kirlenir, değiştirmek gerekir diye yedek almakta fayda var. 2 Kısa kollu önden düğmeli pijama takımı, 1 tane sabahlıklı gecelik takımı aldım ben de. 🌸