TinyBabys Esoli vücudun isteğiyle alakalı ya kuzenim dokuz ay boyunca ekşi yedi bense tatlı. İkimizin de kızı var ☺️
mor_menekse Esoli onla ilgisi yok canım benim kızım olacak Alalhin izniyle. Tatlı canavarı oldum resmen önceden çok yemezdim ☺️
Ebbruc Esoli bende çok yedim ama oğlum olacak. Canınızın ne istediği tamamen vücudunuz ihtiyaç duyduğu şeylerle alakalı bence. Tatlı da yiyorum ekşide
Esoli Ranammmm evet 😀😀😀 ama annem bana yapmıs koruk turşusu yedim birde evde yeşili vardı yedım master cheften 😀
Cinarveannesi Esoli cinsiyetin bu tür şeylerle alakası yok. Ona bakarsanız ye tatlıyı doğur atlıyı derler bir dilim tatlı yemedim görünce içim kalkıyor oğlum oluacak inşAllah nasip olursa.
Gzmslmz Esoli dehset erik ve turşu yedim gram tatli canim istemiyor hala normalde tatliya asiri düşkün biriyimdir ama oğluş geliyor 😂 kaynanamda esimde erik yemiş hep oğlan olcak diyordu ben erik yedikçe.. kişiye bebise gore değişiyor galibaa..
Seyma06 Kızımda çok tatlı yedim ve 20 kilo almıştım şimdi 2. Gebeliğim canım hiç bir şey istemiyor iştahsızlık 😔 herşeyi yemek istiyorum ama olmuyor
Bebetoveannesi Esoli 33 haftalık erkek bebek bekliyorum tek bir gün tatlı istemedi canım ilk günden beri eksi tuzlu acı yiyorum ☺️