eceyesilot_63 Sizin bebişlerin hareketleri nasıl bu haftalarda ve kontrollerde kaç gram çıktınız ilk gebeliğim ve merak ediyorum sürekli nasıl olmalı normal mi doktorum herşey normal dese de diğer annelerden bilgi almak daha rahatlatıyor 🙏☺️
SbhtYlmz eceyesilot_63 bu gece itibariyle 27 oluyoruz ama en son 25 haftalıkken gitmiştm ozman 750 gr demişti şuan ne oldu bilmiyorum hareket durumu baya arttı son zamanlarda☺️
Srdm eceyesilot_63 26 haftalıgız tam su an en son 24+5 te gittik kontrole 825 gram 33 cmdi bebis, hareketleri de genellikle bi gün daha fazla hareketli oluyor gün içinde bi gün bi tık daha az ama geceleri hep kuduruğuz 😃
Busraa96 eceyesilot_63 27+2 de 1355 gramdık hareketleri çoğu zaman aşırı hareketli ertesi gün uyku modu haline geçiyor 🥰☺️
eceyesilot_63 Srdm dimi benimde öyle bir gün çok hareketli bir gün daha az gündüzleri dinlendiğim zaman daha hareketli gece çok hissetmiyorum ama ben ☺️
Srdm eceyesilot_63 gece derken yattıgım anda baslıyor birde sabah çok erken saatlerde bazen tekmelerini hissediyorum 😊
UyanHatice 26.6 yız bugün 😊 2 gün önce gittim 974 gram olmuş 28 haftalıkken gidicem birde bakalım nasıl olucak