Oznrusk Feyza-nur benimde siiznle aynıda şuanlık aynı kiloyla hamile kalmışız birde merak ediyorum kaç kilo gidecek diye o yüzden 😂
Feyza-nur Oznrusk ben az kilo aldım cok dikkat ettim dogumdan sonrada gaz yapar diye cok yemedim hemen gitti hatta 2 3 aya 60 a düştüm ama hayatımın yanlısını yaptım 😂😂 4 aydan sonra yavas yavas cogu seyı yedım gaz olayı bitince ve emzirdiğin için cok acıkıyordun sonra kilo aldım buna dikkat edin 😂😂😂
Oznrusk Feyza-nur ayy inşallah bende veririm o kadar ya evlendikten sonra 10 kilo birden aldım onları vermeye çalışırken hamile kaldım şimdi tek umudum emzirip vermek 😂
haydinyildiz balkizinbebegii hamile kalmadan 4ay once 53 kiloydum spor ve saglikli beslenmeyle yag oranimi dusurup guc bela o kiloda hamile kaldim ben de vallahi
balkizinbebegii haydinyildiz çok iyi yapmıssınız ben ne yazık ki zayıflayamadım bebek de hemen olur diye düşünmemiştim 😅 ilk denemede olunca ufak çaplı bir kriz geçirdim ☺️ Hayırlısı böyleymiş inşallah çok almayız 🙏🏻
Gmzbiri gozdesya 66 kiloyla hamile kaldım 35. Haftadayım şu an 72 kiloyum. Hamileyim diye gereksiz şeyler yemedim ama çok da dikkat etmedim. Yumurta, süt, peynir, ceviz, yoğurt vs tükettim. Bol bol su içtim ve hareket ettim🤗
Hatihati 34 haftalık hamileyim.70 kg ile hamile kaldım, şuan 85 kiloyum.Hamileliğimin sonlarında anladım ki çok acemi bi gebelik gecirmişim.İlk ve ikinci trimester de aldığım kilo bu 15 kilo sonra şunu fark ettim ki dikkatli beslenince kilo alınmıyor.Biraz geç oldu ama napalım.Tecrubeler ikinci gebeliğe artık.Sunu diyebilirim ki 2. Trimester kilo almak için en müsait zaman.Abur cubur paketli gıdalar hamur işi ekmek işinden uzak durun.Saglikli gebeliğiniz olsun inşallah.
1erkekkannesiiii gozdesya 49 kilo hamile kaldım su an 49 kiloyum 😀🤭 17 haftalığız daha yeni karnım çıkıyor bide kusmaktan kilo alamıyorum bence 😀 bebiş iyi ama sıkıntı yok cok şükür son aylarda daha cok kilo alınıyomus şimdi normal tonla kilo veren bile var
seymaanurr 58 işe hamile kaldım 19+3 hala aynıyım bu hafta biraz iştahım normale döndü tiksintilerden umarım böyle az az devam edebilirim ☺️