Deletedmom434 Gkce rezene ve kimyon çayı içersen birde bebeğini sürekli emzirirsen sütün gelecek birde duşta sürekli göğüsüne masaj yap o da etkili Sütünle göğüslerini sil yaraya iyi gelir😘
Ftmarc 1 aydan sonra verin diyo doktorlar ama mama kullaniyosan dogumdan beridr sürekli vermen gerekiyor
Ftmarc Gkce bende mama kullaniyorum gunde 1 kere veriyorum suyunu da ihmal etmiyorum ama sen mamadan sonra 1 çay kasigiyla ağzına damlatabilirsin 🤗 bol bol emzirirsen sütün çoğalır canım bu arada surekli uyandirip emzir ben öyle yapıyordum 🤗
Gkce Rasev emzirmeye çalışıyorum hep ama bide göğüslerim yara oldu onların acisida biyandan belki de kendimi kastigim için sütüm az geliyo.
Gkce Ftmarc aynen bende uyandiriyorum hep emzirmek için Ama tabi bide göğüs problemim var yara oldu ikiside krem kullanıyorum ama hiç faydası bile yok resmen ağlıyorum her emzirmde
Zeynepsa Gkce philips aventin gogus kalkanini dene canim. Ben zeytinyagi surdum lansinoh medescol hic biri bisey yapmadi. Gogud kalkanlari kurtardi şükür
meldan anne sutu alan bebeklerde 6 aya kadar gerek yok su vermeye ama mama vs aliyorsa bebek bir bilgim yok
HaticeNazlcan Benimde göğüsümü hastaneden beri almadı silikon uçla alıyor çok küçük ve hep yarık mama takviyesi önerdi doktorum yoksa sarılıktan hastaneye yatıracaklardı hiç su vermedim 40 cc anne sütü 20 cc mama veriyorum bazen sütün gelmiyor direk 60 cc mama veriyorum bebeğim 15 günlük su vermelimiyim
Ftmarc HaticeNazlcan mama içen bebeklere su verilmesi gerekiyor canım bir iki cay kadigi vermen yeterli olacaktır mamadan sonra 🤗
Ftmarc Ayni sorunu suam bnde yaşıyorum hatta mastit oldu bi göğsüm bugun şükür düzeldi ağlayarak emziyorum valla ama emzirince göğsüm rahatliyor kendi sağlığın icinde biraz dayan canım acısına çünkü mastit olursa daha cok zorlanirsin ben dunden beridr yatamıyordum ağrıdan, zeytinyağı varsa onu da surebilirsin göğsüne daha etkili kremden
Ftmarc Gkce anliyorum seni gerçekten benim göğsümün ucu da beyazladi su toplamış gibi duruyor ayni zeytinyağı suruyorum bnde şimdi hafifledi biraz
Ftmarc Gkce zeytinyağının bebege bi zararı yok canim yikamiyorum ben kabızlığı falan da varsa zeytinyağı veriliyor bebeklere o yüzden bir sakıncası olmaz 😊