busey_42 Sezeryan doğum yaptım 5 gün oluyor ama daha duşa girmedim korkumdan sizler ne zaman girdiniz dikişlerle bişey olur mu girmek istiyorum ama bir yandan da korkmuyorum
karamel33 busey_42 canm benim düşünü al iyi gelir saana dikiş konusunda korkiyosan poşet bagla dikiş bölümüne beline kadar kendine gelirsin biraz
Kcktrkul busey_42 bi tanıdığıma gider gitmez banyo yap denilmiş iltihaptan hastanede yattı bilemedim şimdi sizin 5 gün olmuş ama doktorunuza bi sorun isterseniz
esraizmirli busey_42 su geçirmez bant yapıştırmışlardır merak etme al duşunu rahatla ayakta al oturma yeter korkma zaten estetik dikiş ve üzerinde su geçirmez bant var
busey_42 Kcktrkul doktorum iki gün sonra yapabilirsin dedi dün de hemşireye gittim sağlık ocağına pansuman için o da sende çok ödem var iki üç gün bekle dedi
Adacan Bende su geçirmez bandı alıp hemen kendimi duşa atmıştım ve inanılmaz rahatlamıştım duştan sonra da iyice kuruttum birşey olmasın diye sürekli pansuman yapıyordum bide ben 2.5 yıl geçti işte hiç sıkıntı çıkmadı 😁
Elifgoktug1 busey_42 su geçirmez bantla duş aldım 2 sezaryenim var ikiisinde de eve çıkar çıkmaz aldım su geçirmez bandı yapıştırın dusunuzu alın bitince çıkarın
Ssmerve10 busey_42 canım sezeryan bantları var 5 gün nasıl bekledin gi git eczaneden al yapıştır hiç bişey olmuyor
busey_42 Ssmerve10 doktor iki gün sonra banyo yapabiln dedi dün de sağlık ocağına gittim iki üç gün bekle dedi ödem çok var sende dedi
Esrarengiz_iki_bir 3 gün önce sezeryanla 3. Doğumumu yaptım.doktorum eve gidince duş al sonra bandajını çıkar ve her gün duşunu al dedi.
Dark busey_42 hiç bir şey olmaz direk girebilirsiniz. Ben ertesi gün bantla girdim sonra çıkardım ve normal girmeye başladım. Önemli olan nemli bırakmamak. Duştan çıkınca normal çamaşır giyip hava almasını sağlayın
Miran_alimmm busey_42 bende cok korkuyordum inan bana hicbirşey anlamicaksın hata sonra hergün girmek isticeksin cok rahatlicaksın 🫶🏻