Semm Merhaba güzel anneler bugun bana doktorum imom omega vitamini verdi folikasit almıcam daha gerçi bu vitaminin içinde folikvarmış bide bu ilacı devlet vermiyor fiyatı 50 tl gibi bişi
BuseBasderici Semm duosvit kullanıyorum iki tane magnezyum verdi suda eriyen bir de demir ilacı verdi
Muhammedamine Semm ben hep aynı aczaneden almıyorum gittiğim üç eczane var üçündede aynı sizm eczane abartmış regenesis var o fiyatta imom bir aylık 35 tl ye ben alıyorum int. Bakabilirsiniz
Semm Muhammedamine eczaneler arası fark ediyor mu acaba bana doktor verdi henüz almadım ama eczaneye fıyat sorduk
Semm BuseBasderici bnde doktora sordum bu ilacı ne kadar kullanıcam diye hamilelik bitebe kadar dedii sanırım hepsi içinde
detetedmom404 Valla devletteki doktorum bana 8. Haftadan beri vitamin olarak vinalac kullandırıyordu dediğin gibi ilaç değil 50 tl gibi bi fiyat ve Demir ilacı . Dün özeldeki doktora gittim 14. Haftaya kadar bunları kullanamazsın bırak dedi bende az kaldı zaten ikiside dedim kendisi yeniden kan ve vitamin yazıp 14. Haftadan itibaren kullanacaksın şimdi değil dedi
Semm detetedmom404 her doktorun tavsiye ettiği vitaminler farklı oluyor sonuçta içerikleri aynıdır bebeğimize yarıyordur
Semm Muhammedamine canım ben bilemiyorum şimdi internetten baktım imom omega yazınca ilk fiyat 44 tl yazıyor daha da aşağılara indikçe 25 tl eczanede 50 tl hepsi burada bile var nasıl bir ilaç bu anlamadım şimdi sen ne zamandır kullanıyormusun memnunmusun ilacından
Gmzehsn Hamile kalmadan önce başladım imom kullanmaya 35 tl idi 12. Haftamdayım hala kullanıyorum 35 tl