ezgikrslyn02 Kaç haftalık oldunuz hamişlerr biz 27+4 tekmeler yüzünden uyuyamıyan annelerimiz burdami❤️🥰🥰
durumom2022 ezgikrslyn02 26+2 yiz bizde kızımla gün içinde hareketli çok şükür ama bence geceleri benle uyuyor geceleri tekme değil de rahat edemediğim için uyuyamıyorum ben
ezgikrslyn02 Hanife47 oyyss maşallah maşallah rabbbim sana bağışlasın sağlıklı şekilde kucağına almayi nasip etsin kuzum ❤️
ezgikrslyn02 durumom2022 biz gece sabaha kadar durmadan tekmeliyoruz uyku yok birde tekmelerine daha tam alismadigim için her seferinde korkuyorum 😂😂baya hareketliyiz şükür
ezgikrslyn02 Ays_cskn maşallah maşallah canım yolu bitirmek uzeresin aynı bedende günleriniz az kalmış inşallah ❤️✨
Ays_cskn ezgikrslyn02 aynen canim az kaldi şükürler olsun zorunlu sezeryan olucam nasipse tahminen 7 hafta falan kaldi🥰
ezgikrslyn02 Ays_cskn sağlık la kucağına al da sezeryanla mi normal mi sorun olmax valla rabbim kolaylaştırsin
_mira_2022 ezgikrslyn02 33+5 günlük olduk çok şükür ağırlaşdık iyice geceleri uyku yok oturmak var 😂🙏
ezgikrslyn02 _mira_2022 😂😂😂rabbim tez zamanda kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim hayırlı şekilde inşallah ❤️🥰
horozseker ezgikrslyn02 32+4 üz bizde oğluşumla🥰 huzursuz bacaklardan dolayı uyuyamıyorum bende acayip sıkıntı yapıyor😮💨
_mira_2022 ezgikrslyn02 amin İNŞALLAH canım benim çok teşekkür ederim sende sağ salim kuçağına alırsın İNŞALLAH 🤗