Simgekahveci_ aylinpalaa 9. Haftadayım ben Ufuk Bey çok iyi biri fakat ben karataşta doğum yapmak pek istemiyorum Ufuk beyde orasıyla anlaşmalı o yüzden kafam biraz karışık
aylinpalaa Simgekahveci_ anladım canım bilemedim tabi yine de Ufuk beyle konuşabilirsiniz bu konuyu belki bir çözüme varırsınız☺️
Ceydaturan Simgekahveci_ neden yapmak istemiyorsunuz acaba bende orada yapacam henüz gidip görme fırsatım olmadı merak ettim
Asenahil Yazz12 Muhammet Cevat ve Şinasi beye gittim hep bilerek değildi ama ikisi de gayet söyledikleriyle ve sorularıma cevaplarıyla tatmin ettiler beni
Seymaymn Alparslaninanneesii aysel hanımdan nasıl randevu alıyorsunuz arayarak mı? Bende arzu hanıma gidiyorum ama cok duydum aysel hanımı
Seymaymn Alparslaninanneesii onlinedan yokta ondan sordum ya . Peki arzu hanım hakkında bilginiz varmı
Melisa035 Simgekahveci_ Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Selin Aksoy Toklu oğluma hamileyken de ona gitmiştim efsane bir doktor şuandada kızıma kavuşmama az kaldı yine Selin hanıma muayene oluyorum çok ilgili ve çok tatlı birisi 🤗🥰