Minnakmomo Belinayy07 cook iyi yaa erkenden ogrenmissin.benim suan 10+3 . 2 eylulde kontrolum var 2 li teste gidicem siz yaptiniz mi
Belinayy07 Minnakmomo evet kuzum dün cinsiyeti öğrenirken ense kalınlığına burun keniğine baktı ayrıyetten kan alındı bide girmeden yarım saat önce falan çikolata ye bence 😄
Ikra33 10+2 günlük iken doktor kontrolüne gittim biz cinsiyeti sormadık doktor birden büyük ihtimalle erkek dedi. Bu kadar erken belli olmasına şasırdım. Şuan 13+0 günlüğüm. 6 Eylül’de kontrolün var
Belinayy07 Ikra33 erkek bebekler daha belirgin olduğu için organları 10 haftadan sonra erken dönemde görmek mümkün oluyormuş canım bide bizimki bacaklarını ayırmıştı belki sendede öyle görmüştür
Kbraltnksrn Belinayy07 merhaba çikolata yemenizin sebebi nedir? Benim de yarın kontrolüm var 12+2 olacağız. Merak ettim . Birde erken öğrenmişsiniz cinsiyetini Maşallah Allah bağışlasın sağlıkla dünyaya gelsin inşallah☺️
Belinayy07 Kbraltnksrn daha hareketli oluyorlar benimki dün hiç durmadı hani bazısı kontorle gittiği zaman hareket etmiyor o yüzdende geç öğreniyor cinsiyeti bi kaç kişi ye demişti denedim yerinde durmadı 😄bizde gördük