Livan Alışveriş yapacağım doğumdan sonra hiçbirley olmamaya başladı 🥲🥲🥲 güvenip alışveriş yaptığınız bir site varmı kızçeler 🥰🥰🥹
Gny18 Livan bende sefamerve ve modasepvimi öneriyorum. Uygulamayı yüklerseniz kargo bedava şal bedava kodu falan da oluyor sefamervede.
hukukcuanne_06 Livan Trendyol modesttan çok memnunum yine lcw mobil uygulamasında sürekli kampanya kupon falan oluyo normalde mağazada bulamayacağım ürünleri buluyorum, modanisa fena değil ama kalıpları büyük oranın ona göre alışverş yapmanızı tavsiye ederim
Hayatimmm Livan kumaşı beklediğimden çok çok iyi çıktı, bu süreçte özelikle rahat elbiseler giymeyi tercih ettiğim için sipariş vermiştim şimdi üzerimden çıkarmıyorum. Beden olarak da ben bol salaş seviyorum tam olarak beklentimiz karşıladı.
kelebek03-6 Livan lamia giyim, lamelif, sevvalgiyim, humatesettur, onukgiyim, modaselvim, tofisa, pazarium.. bunlardan alışveriş yapmışımdır güvenilir, bi kaç tane daha vardı da isimlerini hatırlayamadım
Hayatimmm Ben üst üste modaselvimden alışveriş yaptım her seferinde de memnun kaldım, bir inceleyin isterseniz
Dilan27 Livan duman butik , lamelif , modasena, sezala butik.bunlardan bı kaç defa alışveriş yaptım bı sıkıntı yaşamadım hiç bakın isterseniz sizde