Dududogan salam,inwallah yazacagimi anlarsin.bawligi gordum durumuna uzuldum 3gun oncesinde ayni weyi bende yawadim.belke yardimim ola bilir diye duwundum.kecen hefte sonu muayinem vardi doktora getdik doktor bebeyin takvime gore 11 haftaliq olacagini soyledi ama bebeyin geliwimi 8-9 haftasinda durmuwdu ultrasonda oyle gosterdi ve hemen kurtaj olmam gerekdiyini soyledi ama ben tabii ki,1 doktorla razilawmadim hemen bawqa dkr getdik o bana bebeyinin kalbinin sadece 10 faiz caliwdigini soyledi bir anne ucun bu boyuk bir umutdu ben kurtaj olakdan vaz kecdim hemen muayine olundum 4gun serum takildi ama 3gun oncesinde geceden halim pislewdi(bu arada doktor yatmami soylemiwi ancak) sabah erkenden tualete gitdim suyum geldi sorasindada olan oldu bebek duwdu ama bebek 4gun oncesinde gorduyum gibi deyldi sanki curumuw parcalara ayrilmiwdi ardindan hastaneye getdik kac gundu serum takilir.ama hala kendimi toparlayamadim hem psixolojik olaraq cox yikildim duyunumden 10gun sora babami kayb etmiwdim ondan biraz sora bebeyim olacagimo oyrenmiwdik bebek beni yeniden hayata baglamiwdi ama wimdi oda yox artik 😥ustune bide ben hale hastanedeyim sikildim biktim her weyden.sana sozum inwallah duwundun gibi olmaz sag salim duyarsin cocugunun kalp atiwlarini .ama zaman kayb etmeden bawqa doktor bul oyren ne oldugunu. dualarim sizinledi inwallah her bir anne bebeyini sagliqla kucagina alir🙏eskiden forumu hep izlerdim indi bebeyim yox ama hesabi silemiyorum.okuyub kayitsiz da kalamiyorum.ALLAH yar yardimciniz olsun inwallah.uzun oldu ama icimden kecenler daha bi uzun.kimseye antalamiyorum.😓😓😓