edaa1402 Kızlar meraba 11 haftalık hamileyim bi kaç saat önce bilmeden ani bir hareketle ayağa kalktım bu yüzden hafif hafif kasık ağrım var hareket edince ağrıyor biraz bi sorun mu oluştu acaba aranız da yaşayan var mı 😔😔
Aselsmoms edaa1402 canım ani hareket yapma hızlı şekilde kalkma ondan olmuştur Allahım korusun bişey olmaz inşaAllah🤲☺️
Nurluanne Sola yatarak biraz dinlenin geçmiyorsa doktorunuzla temasa geçin mutlaka. Ama sıkıntı yapmayın gevşemeye çalışın stres etkileyebilir. Allah’ım korusun bisey olmaz ❣️
zeliiiiihaaa 29.haftadayim hala kasık ağrım devam ediyor uyuduğumda sağa sola dönerken ağrıdan uyanıyorum oturup kalkarken ağrım oluyor Sizde de var mı
Nurluanne zeliiiiihaaa Valla ben çok zorlu yatarak bir hamilelik gecirdim. Hep ağrı ve kasılma yaşadım normal hamilelikte de o haftalardaoluyormuş ama sanırım. Bana hep doktorumun dediği dinlenince geçmeyen ağrı önemli. Şu anda cok şükür 38. haftadayım artık başı kanalda olduğu için inanılmaz bir kemik ağrısı veriyor mesela her an doğacakmış gibi…
Nurluanne Bence hamileyken her ağrı veya her farklı durumu doktorla paylaşmak çok önemli en iyisini onlar söyler 🙏🌸