duygugurler Cinsiyet henüz belli değil bizde de ama kız olursa Asya Lina erkek olursa Güney Siraç düşünüyoruz🥰
Seyma06 Bir kızım var Ömür ❤️ 2. Gebeliğim daha erken ama kız olursa Öykü Zümra erkek olursa bir kaç seçenek var Hızır Ali , Ali Asaf , Ömer Ali, Batuga , Akif ,Asım , Baran ve istediğim isimse BALAMİR ❤️
Arife2736 busenurrslmn ilk oğlumun adı Ömer Asaf ikincide oğlan yarın olsunlar istedik buda Ömür Ali olucak ins
Seyma06 Arife2736 benim kızımın adı Ömür 😁❤️ çok severek koydum ama keşke iki isim koysaydim dedim yaa 😑
Derya_gumus GizemKrkmz yanlis anlamazsaniz birsey soylemek istiyorum yorumlara bakarken oyle okudum erkek ismini alparslan hasan yazmissiniz alparslan tek basina hem ağır hemde guzel bi isim neden yanina hasani dusunuyorsunuz? Birde uyumlu olmamis iki isim birbirine yanlis anlamayin oyle soylemek istedim
GizemKrkmz Derya_gumus Hasan kayınbabamın adı. Babam kadar çok sevdiğim için onun adını da eklemek istedim. Beğenmemiş olabilirsiniz Herkesin kendi düşüncesi ☺️
Melokrks busenurrslmn Babamız her bulduğum isme burun kıvırdıktan sonra aylarca içinde tuttuğu ismi söyledi😀 ve onu koymaya karar verdik. Nasipse oğlumuzun adı Kuzey olacak inşallah 🙏🏻💙