A_r_m_i07 HavvaSonmez03 onu bilmiyorum 😂 5 senelik evliyim Mahir evlenmeden önce hayalimdi kızı kesin olunca düşüncem
HavvaSonmez03 A_r_m_i07 😂😂 bence araştırmaya başlayın ne olur ne olmaz ben garanti olsun diye iki isimle bekliyom 😂😂
A_r_m_i07 HavvaSonmez03 eşimle fikir ayrılığı yaşıyoruz o yüzden acele etmedim 😂Hatice ismini istiyor sonra diyor Gülbahar 🤦🏻♀️ onun dediğini ben beğenmiyorum benim dedigimi o beğenmiyor
Minikmucizelere busenurrslmn Allah’ım bebis nasip ederse Kiz ecem-melis Erkek utku-mert-aras-ayaz Bunlardan biri😅😂🙏
HavvaSonmez03 A_r_m_i07 Allah kolaylık versin ne diyim jsjsjs 😂😂 Hasan kayınbabamın ismi kocam oğlan olursa onu koyalım dedi ona He dedim Bende kız olursa Asuman olsun dedim öyle anlaştık 😂
Benimennembirmelek busenurrslmn 25+3 Cinsiyet belli değil maalesef ☹️ Erkek olursa efraim 💙🤗 Kız olursa Buğlem eflin💜 🥰
A_r_m_i07 HavvaSonmez03 ah ah öyle de olmuyor böylede olmuyor gecen sene babasının adını koymayi düşündü ben istemedim kesinlikle kayinbabamla pek alaksi yok ama tek taraflı düşünmesine çok sinirlendim birde ismini ömrüm boyunca duydum duyali hiç sevmem ismini soylemiycem çocuğa niye koyayım 😂şimdilik rafa kalktı ne olur bilmiyorum karismicsk gibi duruyor
Ceyo93 busenurrslmn Alparslan koymak istiyorum eşimin dili dönmüyor o istemiyor başka alternatif düşündüğüm yok şuan