Ebruliya Asil ve Mert adın da iki oğlum var. 3.ye hamileyim kızım olacak İnci yada Liya düşünüyoruz 🤗
Semra41 pinarrrr95 ya ne bıleyım onu duyunca bı korktum esımde çok ıstıyor hayrunnısa ısmını ama annesının zorlu bı hayatı vardı ıçıme kurt düşürdü adam🫤
pinarrrr95 Semra41 dediğim gibi belki niyetlenmekte alakası vardır, kardeşime de dedemin ismini koydular kuzenime de diğer dedemin ikisi de onların huylarından aldılar
TospilikVeAnnesi Maden yengemin kızının ismi defne tam bir hiperaktif ordan oraya hic yerinde durmuyor ayrıca çok akilli ve zeki.
HanifeAhmet busenurrslmn Sare Güneş ve Aden arasında kalmıştık eşim Aden olsun dedi hem Kur’an da geçiyor hem anlamı çok güzel o yüzden ortak kararla onu koyacağız inşallah 🙏
HanifeAhmet hemsreanne Lina yı görümcem koydu oda doğum yapalı 1 ay oldu 😅 ama ben linayı çok sevemiyorum ya mila diye kedimiz var çünkü koyana saygım sonsuz tabiki lütfen yanlış anlamayın 🙏
hemsreanne HanifeAhmet tercih meselesi tabiki herkesin kendi görüşü ben 2 isim olsun istediğim için uyumlu olarak eklemek istedim :)
Fatma0715 Merhaba hanımlar fikrinize ihtiyacım varrrr 🥰🥰 Allah nasip ederse oğlum olacak ilk ismini karen düşünüyorum ikinci isim ise ; ayaz, rüzgar, poyraz isimleri var sizce hangisi uyumlu oluyor soyismimiz akıncı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 😇😇🌹