Busradrkc Mide bulantısı hala Var ve halsızlık sızler de durum nasıl ? Daha hıc bır seye aşermedim sadece meyve yemek hoşuma gidiyor ☺️😇 Bu arada hep erkek hissediyorum 🙈
Yelizmurat Busradrkc bende bugun gittim dr hersey yolunda sukur. Mide bulantisi kusma halsizlik hepsi var bendede. Bebis iyi olsunda benim durumum muhim degil.
sulfat Busradrkc bende aynı canım hiç bişey canım istemedi ama tiksindiğim çok şey var. Sadece elma iyi geliyo mideme genelde elma yiyorum bende😊
Seheryvz Mrb kızlar 11+5 im bende cok şükür 4-5 gündür bulantılarım cok azaldı 5 gün sonra ikili tarama testim var siz yaptırmayı düşünüyormusunuz🙄
Yelizmurat Seheryvz ay neguzel azalmissa bizde son gaz devam valla. Ben yurtdisindayim ikili tarama testi ne oluo canim
Seheryvz Yelizmurat evet cok şükür su bile içemiyordumm seninde düzelir inşallah en kısa zamanda ikili test down sendromu varmı diye bakıyorlar canım
Yelizmurat Seheryvz ha banada sordu ama ben yaptirmak istemiyorum zaten 20. HAftada bastan asagaa bakiyolsr bebegin herseyine. NE gerek varki
sulfat Selam kıslar bende 11+4 oldu. Bu hafta baya bulantılarım azaldı inşallah tamamen qeçer. Ben ikili tarama testi yaptırmak istemedim.
Yelizmurat sulfat ay insallah bende su falan icemiyorummm hala devam bulantilar fln. Bende yaptirmak istemedim. Insallah hepimizin bebisleri sagliklidir. Ve sag saglim kucagimiza aliriz miniklerimizi
Seheryvz Yelizmurat ya bende yaptırmamayı düşünüyorum da sonra kafama takarsam pişman olursam falan diye düşündüm ne biliyim cok kararsızım
EsraakanY 11+2 haftalık benim de kızlar. Mide bulantım falan yok çok şükür ama bir iki gündür şişkinlik sıkıntım var. Tuvalete çıkamıyorum bu da çok zor :(
sulfat EsraakanY bende baya o sıkıntıyı yaşadım canım. Aklında olsun sabahları kuru kayısı ye ve ılık su iç bana baya iyi geldi. Belki sendede işe yarar.
Seheryvz EsraakanY aynı bendede o problem var 3 gündür cıkamadım tuvalete kayısı limonlu su denedim ama işe yaramadı :/
Naz26 Ben de hiç bulantı Yok valla iştahım da bazen sıkıntı oluyor bazen hiç biley istemiyor canım bazen de birden bişeyler istiyor yapıp yiyorum genel de de değişik soslu makarnalar yiyorum bu gidişle tosunum olacak sanırım 😂 sadece sabahları çok erken uyanıyorum bulantı gibi de değil gibi de o kadar ama uyku çok fazla oluyor gün içinde telefonla konuşurken bile uyuyakalıyorum bazen 😂
Bitanesiii 11+3 mide bulantim bitti ama halsizlikten yorgunluktan cok muzdaribim cok fenaymis bu yorgunluk mide bulantisina raziyim yeter ki yorgunlgm gecsin
Muwahhide Bizde 11+5 olduk kızlar , çok şükür gelişimi güzel,bulantılar azaldı , halsizlik hafif devam zaten iş temizlik yemek yok yapamıyorum düşük tehlikemden dolayı . Onun haricinde maalesef bugün kafası aşağıdaymış onu öğrendim , doktor progestan verdi onu kullanıyorum sabah akşam ağızdan dedi , sizler kullanıyorsanız ağızdan mı vajinal mı kullanıyorsunuz ? Vajinal daha etkili diyor bazı doktorlar , daha önce ki doktorum vajinal kullan demişti .