guzelkizannesi Kızlar 34. Haftamdan sonra bacaklarımda aşırı selülit oluşumu oldu 37. Haftamdayım doğumdan sonra geçiyormu nasıl geçer tecrübesi olanlar yazabilirmi 13 kilo aldım aslında ama aşırı yağlandı
minigimherseyim guzelkizannesi benn 27 haftalıgım suan 4 kilo aldım ama bacaklarım ve kalçam selülit oldu cok kötü görünüyor 😫 elçin demirel in selülitlere veda videosu var iki tane onları yaptım bir iki kere ama vakit darlıgından devam edemedim baya etkli yaparsanız fayda gören cok pilates hareketlerini
Ezgican- guzelkizannesi benim de aynı şekilde 39. Haftadayım tek sıkıntım aşırı selülit oluşumu 😔 toplamda 13 kilo aldım dediğiniz gibi gören hiçbişeyin yok sadece göbeğin çıkmış diyo ama selülitler aldı başını arşa çıktı 😅
yabadabaduu guzelkizannesi benim bildiğim selülitler gitmiyor bacaklarınızda kan akışı sağlayacak egzersizler yapabilirsiniz (hamileyken ve doğumdan sonra vakit bulabildiğince) birde at kılı fırçasıyla duşta fırçalayıp o şekilde dolaşımı hızlandırmakta baya iyi geliyor diyolar çok kişiden duydumm bende alacağım her ihtimale karşı 😂