Krnn1 Sehrbnon122 canım doktorun ne dediyse onu baz al. Gören sen neden zayıfsın yemek ye bebek beslenmiyor diyor. Herkesin bünyesi farklı. Ben kontrole gittiğimde doktorum her şeyi gayet güzel ideal diyor. E kilo da almamışım bundan iyisi şamda kayısı😂😂😂
Benimennembirmelek Sehrbnon122 beşinci ayda 2 kilo aldım altıncı ayda geri verdim şimdi 59 kiloyum ama hamileliğimin başından beri 3-4 kilo fln aldım şuan 6 aylığım
Sehrbnon122 Benimennembirmelek sende az almıssın canım kilon da yokmuş zaten hamilelikten önce bende merak ediyorum bakalım ne zaman alıcam kilo
Benimennembirmelek Sehrbnon122 İNŞALLAH fazla almam ya ☹️bebek için ztn sagilikli besleniyorum fazla kilo almak istemiyorum
NisaNuru Kızım da toplam 18 kilo almıştım. İkinci gebeliğim çok rahat geçmesine rağmen herşeyi yiye bilmeme rağmen 1 kilo aldım şükürler olsun 🤲🤗 12. Hafta ma girdim
Nujinkanat Sehrbnon122 ben 5 haftada falanim 2 kilo aldım vitamin falan verdi mi doktor ben folit asit kullanıyorum gayet iyi geliyor bana
Sehrbnon122 Nujinkanat bende kullandım canım 14 haftaya kadar folik asit.. Suan da demir ilacı vitamin ilacı ve omega3 kullanıyorum