minik_koala_ve_annesi Kizlar sadece sol ayagim asiri derecede sis ari sokmus gibi sag ayagimda sis ama kac gundur sol daha fazla protein kacagi falan olabilir mi bilmiyorum onuda nasil bisey kend kendime o mu acaba dedim
gkbyza minik_koala_ve_annesi ben de topuk dikeni sanmıştım inanılmaz bir acı vardı ayağımın altında soğuk şişe yuvarladım ve dolgit krem sürdüm 2 günde iyi geldi
Yasmn_17 minik_koala_ve_annesi benimde öyle olmuştu sadece tek bir ayağım çok fazla şişti diğerine göre. Doktoruma gösterdim sordum normal demişti eve geldim birden kendiliğinden hiç şişmemiş gibi indi 🤷🏼♀️
Elifinannesi4- minik_koala_ve_annesi benim iki ayağımda çok şişti Doğumdan sonra hep tırnak batması oldu
minik_koala_ve_annesi gkbyza ayy anlayamadim canim cidden oyle abes bir agrisi yok agrilarim var ama rutin bir agri sislik neden onu cozemedim
Hafize27 @minik_koala_ve_annesi ödeme dikkat edin doğumda ödem bacagıma indi protein kacagı oldu vücut ödeni atamadı 3 gün yürüyemedim 40 çıktı hala bacagım kalcam agrıo
minik_koala_ve_annesi Hafize27 agrilarim zaten var canim ama sol ayagim ultra sisti tuz flan da tuketmem olabilir mi protein kacagi
minik_koala_ve_annesi Yasmn_17 doktoruma mesaj attim ama kardiyolojiye gitmemi onerdi damar tikanikligi olabilir dedi