Sblonbs Kızlar bebek arabasını travel sistem mi baston tipi mi almak gerekir, çoğu kişi baston tercih etmemi söylüyor, sizin önerleriniz nelerdir? Baston tipi yeterli olur mu sizce? 🙄
Satiyeak Sblonbs kabin boy bebek arabasini oneririm. Agir bir araba degil 3 4 yasina kadar kullaniliyor. Ayriyeten bebek oturma yerini cikarip puset takabiliyorsunuz yenidogdugunda. Ben joie crome modelini aldjm
Dubletombikdoner Ben babyhope olan baston bebek arabası kullanıyorum. Bebeğim 1 yasında ilk doğduğu zaman da onu kullandım yatar pozisyon olabiliyor. Sürekli pazar vs çıktığım için işimi görüyorum. Fakat ağır bir travel sistem alsaydım sanırım başa çıkamazdim 😊
Sblonbs Dubletombikdoner zaten çok yapılı biri değilim, 163 boyla elimde devasal bi bebek arabası olsun istemiyorum 🤭🤭 o yüzden pratik ve hafif olması önemli 😊
Beyazkanavice Asim_Mehmet 3500₺ ye almıştık Haziran ayında , çok rahat hafif kaliteli küçük bir araba
Bortubocek Eger kendi basiniza disari cikip otobuse veya arabaya binecekseniz 15 kg lik travel arabalardan uzak durun derim..ben yenidogandan itibaren kabin boy kullandim cok memnun kaldim