Sevgiiss Kızlar ev hali öncelikle onu söyleyim +15 kilo ile 28. Haftaya geldim. Daha inşallah 2 ayımız var bu göbek nereye gidiyor. Daha ne kadar büyür ben kaç kilo alırım sonumu hiç iyi görmüyorum sizde durumlar nasıl 💙
Nilasya12 Sevgiiss 35+1 11kilo aldım suan ilk başlarda hızlı aldım bende son iki aydır cok yavaş alıyorum hatta bu ay almadım gibi bisey belki sizde de öyle olur üzülmeyin sağlıklı olmaları bizim için önemli olan ☺️
Naz0123 Sevgiiss bende 33+3 4, 5 kg arası gidip geliyorum .ilk dogumumda 11 kg almıştım.bunda çok almadım.
Oznurozdemir Sevgiiss ne güzel göbeğiniz çıkıyor. Bende benim çıkmıyor diye üzülüp bekleyip duruyorum. 33+0 https://imgyukle.com/i/nRH6ff durum bu henüz 4 kg aldım
eftelya_ser Sevgiiss valla canım seni korkutmak gibi olmasın ama 28 ne ki sen bi de 34 den sonra gör 37. Haftadayım artık her gün büyüyor resmen😂
Sevgiiss Nilasya12 tabiki sağlığı en önemlisi canım ama ben çok alıyorum inşallah senin gibi durur kilo almam 😂😂
Ormanmeyvelii Haftadayım 5 kilo aldım. Doğuma maks 7 kilo diye düşünüyorum tabi öncelikli bebeğimin sağlığı benim için kilo hiç önemli değil. 20 kilo da alsam üzülmezdim
Sevgiiss Ormanmeyvelii tabi öyle bebeğim sağlıklı olsunda ama çok ağır gelmeye başladı aldığım kilolar bana
Oznurozdemir Sevgiiss benimde moralimi bozuyorlar karnın küçük bebek gelişmiyor mu zayıf mı diye baskı altındayım oysa ki gelişimi çok şükür iyi. Ama artık ben bile kendimden şüphe eder oldum
Oznurozdemir Sevgiiss benimde moralimi bozuyorlar karnın küçük bebek gelişmiyor mu zayıf mı diye baskı altındayım oysa ki gelişimi çok şükür iyi. Ama artık ben bile kendimden şüphe eder oldum
findiklibadem Sevgiiss +12 kilo ile 29. Haftaya girdim aynı durumdayız son sürat kilo alımı nolcak böyle hayırlısı
AslanBebeginAnnesi Sevgiiss ay inanmıyorum ben de yarın 28. haftada giriyorum ve ben de tam 14 kg aldım 🥴😰 göbeğim de aynı böyle duruyor hatta bundan biraz daha büyük duruyor galiba😱😑 ben de çok düşünceliyim valla
Sevgiiss AslanBebeginAnnesi aynıymışız 😂😂 bizi zor günler bekliyor ağorlaştım şimdiden ben sen zorlanıyor musun
AslanBebeginAnnesi Sevgiiss Hemde nasıl vallahi ben ayakta dururken iç çamaşırımı giyemiyorum göbüşten dolayı🤭😂 Herkes son ayım zannediyor… Altı aylık olduğunu söyleyince de ikiz mi diyorlar😱😂😂