Hamideersin aysbuk2baby biz daha 16+1iz ama cinsiyeti hala bilmiyorum 23unde randevum var inşallah öğrenirim
aysbuk2baby Selma17 ilkinde 18-19. Haftada hissetmiştim, bunda sanki hissediyor gibiyim arada ama elimi tutunca hiçbişe yok o yüzden emin olamıyorum da 😂😂 sizin nasıl gidiyor ilk mi? Cinsiyet öğrendiniz mi?
Selma17 aysbuk2baby bende 5 gündür hissediyorum göbek deliğimin altında dalgalanma şeklinde oluyor ikinci hamileliğim olunca 16 haftada başladım hissetmeye cinsiyetini daha öğrenemedim 13 haftalık gittiğimde göstermedi bu hafta kontrolüm var
aysbuk2baby Selma17 bizde 12 haftalıktı gittiğimizde yüksek ihtimal kız dedi yarın tekrar kontrol var bakalım netleşir diye düşünüyorum. İlk kaç yaşında sizin? Benim kızım 3 bucuk yaşında.
edaen 16+6 dan selamlar 👋🏻 bizde bir oğluş bekliyoruz daha hareketini hissetmedim ama sabırsızlıkla bekliyorum 💙
Selma17 aysbuk2baby benim oğlum 12 yaşında arada 2dusuk bir dış gebelik geçirdim bu beşinci gebeliğim kayıplarla birlikte anliycagin yaş farkı çok olacak bizim
aysbuk2baby Selma17 olsun sağlık olsun, benimde kızımdan önce var 2 kaybım, bu 4. Gebelik oluyo. Kısmet bazı şeyler ya.
aysbuk2baby Bir kızım vardı bir de oğlum olacağını öğrendim, biraz panik halindeyim sanırım niye bilmem 😁😁