Fbd Kızlar 24 uncu haftadayım 2 gündür mide yanması ( yanma denmez de midemde ejderha var sanki ) başladı ne kadar sürüyor ki bu nefes aldırmıyor mübarek
KayserigeLini38 Fbd KADAŞLAR MİDE YANMASINDAN SABAHLRA KADAR AĞLARDIM DOKTORUM RENNİE ADINDA ŞURUP YAZDI BOGAZINIZDAN GEÇER GEÇMEZ YANMA GİDİYOR VALLA 6 şişe bitirdim bulandan Allah razı olsun
KayserigeLini38 Fbd KADAŞLAR MİDE YANMASINDAN SABAHLRA KADAR AĞLARDIM DOKTORUM RENNİE ADINDA ŞURUP YAZDI BOGAZINIZDAN GEÇER GEÇMEZ YANMA GİDİYOR VALLA 6 şişe bitirdim bulandan Allah razı olsun BeğenCevapla Alıntı
KayserigeLini38 Mutluluk71 KADAŞLAR MİDE YANMASINDAN SABAHLRA KADAR AĞLARDIM DOKTORUM RENNİE ADINDA ŞURUP YAZDI BOGAZINIZDAN GEÇER GEÇMEZ YANMA GİDİYOR VALLA 6 şişe bitirdim bulandan Allah razı olsun
Fbd Mutluluk71 😔😔 işimiz zor o zaman çalışıyorum iş yerinde çok zorlanıyorum böyle nasıl olacak bilmiyorum cidden geçmiş olsun canım hafiflemesi dileğiyle
Hcrksk Canım 3 hafta içinde doğurgan hala yangın yeri midem.Allah sabır versin.doktorum mide koruyucu verdi,şişe şişe gaviscon içiyorum ama yok.gece kalkıp oturuyorum süt içiyorum.bayılacak kadar uykum gelince yatıyorum ama bir uyanıyorum midem ağzımda.çok zor
Fbd Hcrksk evet çok zormuş gerçekten de ne uyutuyor ne başka bişey bugün bayılacak gibi oldum bende çok korktum geçmiş olsun sana da canım 🙏🏻
KayserigeLini38 ARKADAŞLAR MİDE YANMASINDAN SABAHLRA KADAR AĞLARDIM DOKTORUM RENNİE ADINDA ŞURUP YAZDI BOGAZINIZDAN GEÇER GEÇMEZ YANMA GİDİYOR VALLA 6 şişe bitirdim bulandan Allah razı olsun
Fbd KayserigeLini38 geçmiş olsun bende doktorumla bir görüşeyim belki bi tavsiyesi olur ama renie ve gavıscon birbirine çok yakın ilaçlar seninkini iyi geçirmiş
Bilgenizamo Korkumdan yemek yiyemiyorum ama bir şey yedikten sonra muhakkak sakız çiğneyin bir de elma beni çok rahatlatıyor, tavsiye ederim.
Fbd Bilgenizamo elma asitli ya daha çok artırmaz mı bende soda içsem geçirir mi diye düşünüyorum elma iyi geliyorsa soda da iyi gelişe o zaman