dgnadl Kızlar ben hamile kalmadan önce de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum az su içtiğimde lekelenmem oluyordu ama hamile kaldıktan sonra da leke gelmeye devam ediyor doktorum ne olur ne olmaz iğneye başlayalım dedi 5 gün progestan iğnesi kullandım resmen yürüyemedim o derece acısı vardı cuma günü tekrar leke geldi biraz ağır kaldırmıştım sanırım ondan doktorum tekrar progestan verdi 2 gündür vurunuyorum iğneyi ama canımdan can alıyorlar sanki siz de kullandınız mı sizde çok fazla acı ağrı yaptı mı 🥲
gbdl2023 dgnadl şimdilik haftada bir başladık bizde 5 günde anca geçti agrisi haklısınız çok zor ama sabretmeye çalışın bebeğimiz icin 🙏🏻
Didem38 dgnadl progestan değil de Proluton Depot kullandım dün ilk defa acayip bir ağrı acı bugün yine kullanacağım Allah sabır versin hiç kolay değilmiş anne olmak Rabbim daha neler gösterecek bakalım.
Hadya Ben 2 aydir gunasiri kullaniyorum,cok yogun ve yagli bir igne oldugu icin hemsirenin oldukca yavas enjekte etmesi gerekiyor,aksi takdirde hem cok agri yapiyo hem de siskinlik ve morluk olusuyo.
dgnadl Hadya evet ceviz kadar şişti ve bazı vuran hemşirelerin eli çok ağır eve geldiğimde 1-2 kere kanamıştı iğneyi vurduğu yer 🌸
dgnadl gbdl2023 sırf onun için sabrediyorum zaten normalde doktor bana iğne verdiğinde hep kaçtım hastaneden asla vurulmazdım ama evlat can dan da tatlıymış 🥰🌸
dgnadl mysweetbabyy yaaa allah yardımcınız olsun evlatlarımız için katlanmak zorundayız ben hep kaçardım iğneden ama mecbur onun iyiliği için vurulmak zorundayım🌸
dgnadl Didem38 allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah daha anne rahmine düşer düşmez anlıyoruz anneliği 🌸