Deletedmom52620 Kleopatra- doğrudur canım Gül suyu gerçekten beğeniyorum etkili olduğunu düşünüyorum düzenli kullanımda
pink_fairy Ddrjrjrr kızlar benimde şöyle bir sorunum var yüzüm çok yağlı alın bölgem çok pütürlü yanaklarımda ise açık bir kaç gözeneğim var ne kullanabilirim banada bişeyler önerin daaaa😢
Ddrjrjrr pink_fairy bölgem çok pütürlü Çok değil ama bende de bu sorun var işte canım o yüzden temizleme jeli önerisi istedim. Benim yanaklarımds gözeneklerm açık değil o konuda öneri veremem. Ama bugün şöyle bi ürün. Keşfettim https://ty.gl/m64zdxzut9 Olumlu yönde gözenek sıkılaştırıcı etkisi var yazmışlar yorumlara bence bi dene derim bende alıcam tonik niyetine
Elisam123 Ddrjrjrr ne yaparsan yap sürekli yapman gerekiyor sürekli o yağ tabakasını temizleyen her hangi bir. Şey sabunla bile günde 2 defa yıkasan işe yarıyor
kizannesiyimm Aynı sorunlar için sivilce tedavisi görmüştüm hamilelikten önce. Doktor bu jeli önerdi sabah akşam kullanıyordum çok faydasını gördüm.
Ddrjrjrr kizannesiyimm sahi mi canım. Ay denemeye de korkuyorum fayda mı eder zarar mı verir diye. Cildin karma mı peki ?
kizannesiyimm Ddrjrjrr Evet cildim karma ve sürekli kızarır. Ürün doğal içerikli diye biliyorum. Eczaneden almıştım. Çok güzel temizliyor, yağ dengesini koruyor ve pamuk gibi yapıyor. Üstelik kızarıklık problemimi de bitirdi.
Semra41 Ddrjrjrr öaderise diye bı krem bıde dılan Polat’ın kendı sıtesınde kendı ürünü olan kırmızı renkte bı ürünü var çevremde kullanandan bılıyorum baya fark var bende akne yok ama cıldım de yağ dengesızlıgı var onun ıcın kabak lıflı sabun maderısa sıparıs ettım
Ranammmm Sürme yüzüne bişey bebek gibi yüzün var zaten cildini bozarsın sonra illede bişey sürecem diyosan cildiye ye git 😂güzellik merkezine git kafana göre bişey sürme cano
Aslihanfs İmkanın varsa La roche posay temizleme jeli ve kremlerini tavsiye ederim başka da hiç bir markaya güvenip para vermem.
Ddrjrjrr Aslihanfs öyle mi diyorsunuz 😏 benim saydığım şeylere iyi geliyor mu cildi bebek gibi yapıyor mu gerçekten
Heyecanli_gebe1 Ddrjrjrr ben dört beş yıl önce lubex in ürünlerini kullanmıştım çok memnunum. Deneyebilirsiniz