Saheser 24+4 haftalığız dikilgen diyorlar burda kalçamda sanki iğne yeri varda batıyor gibi tutulmalarım oluyor istemsiz sıkıyorum kalçamı yürütmüyor beni tutulup kalıyorum evin ortasında benim gibi olan var mı nasıl geçecek bu
dentin Saheser 37+4 üm aynı durumu yaşıyorum kalçalarımı istemsizce sıkıyorum ve gevşek bırakınca da elektrik çarpmış gibi oluyor
Tuba_58 Acilen magnezyum 🤭 Yaşadım ben de bu durumu. Magnezyum benim elim kolum her şeyim 😆 mutlaka faydasını göreceksiniz.
Saheser Tuba_58 merdiven çıkamadım ağlaya ağlaya iki kişi zor çıkardı daha da dışarı çıkmıyorum korkuma doktoru aradım hemen o da magnezyum dedi
Ozgeseker 26..haftamdayim 3 gündür benim de böyle resmen evin içinde bile yürüyemiyorum yarın doktora gidicem ben de inşallah magnezyum falan bana da verir de kurtulurum çok acı bişey dayanamıyorum 😔😔
Saheser Ozgeseker uyuşuyor mu kalçanız da bana en son kötü vurduğunda sol kalçamı hissetmemeye başladım sanki biraz da şişmişti kastığımdan mı bilmiyorum bugün biraz biraz geçti yavaş yavaş yürümeye başladım
Saheser Utkulu1 doktora onu da sordum soda içsem faydasını görür müyüm diye sodanın içinde ki magnezyum miktarı çok az demişti