Grayworldinsideme Kızlar 12 günlük anneyim. Bebeğimi mama ve meme karışık besliyorum. Bebeğim bugün 5.gün oluyor kaka yapmayalı. Kaç gün kaka yapmaması normal? Sadece anne sütü ile besleniyo olsa 10 güne kadar normalmiş. Ama ben mama da veriyorum.
nevamm1 Grayworldinsideme bana doktorum mamasının içine 1 kaşık zeytin yağı kat biberona birde poposunun etrafına zeytin yağlı kulak copuyle masaj yap ama Makatın içine sokma sadece etrafını uyar demisti ise yaramıştı sende bir dene istersen.en son çare olmazsa gliserin fitil kullan ama yarısını kullan.
Ogretmen_Anne_ Grayworldinsideme mama verilen bebeklere su verilmesi gerektiğini biliyorum ama süt ve mama karışık sistem nasıl işliyor bilemiyorum doktoruna sor bakalım belki su vermeni önerebilir bi iki çay kaşığı kadar
Ozge Grayworldinsideme verdiğiniz mama alerji yapıyor olabilir doktorunuza danışın bence. 🌸 Bana doktor kabız olmadıysa hergün 1 kere kaka yapıyorsa ve kakasında kan yoksa mama alerji yapmamıştır demişti.
Snemgokbil Grayworldinsideme benimki 4 5 ay kaka yapmadi baktılar bsey bulamadilar bende mama veriyordum
Melek_Erten Grayworldinsideme benim bebegm 9 gun yapmamisti ilk dogdugu zaman. Doktora telasla ksc kere gittim. 10 gune kadar nrmal eger 10 gecerse sorun aramaya başlıcax demisti. Bide yag ile karnina masaj yap karina demisti. Öyle yaptım yavaş yavas duzenr. Giriyo sonra
Grayworldinsideme Melek_Erten ama anne sütü ile besleniyordu değil mi? Ben mama da veriyorum o yğzden endişeliyim
Snemgokbil Grayworldinsideme hayır 2 aydan sonra 6 aya kadar yapmadı biz ellerimizle bacaklarını gaz çıkartır gibi yapıp zorla yaptırdık 10 günde bir doktor sıkıntı yok dedi
Melek_Erten Grayworldinsideme yok bende hem anne sütü hem mama verdim. Sütüm ilk 1 ay tek göğüste vardi. Doktor yetmiyo mama takviyesine yap demsiti. Sma mama almistim. Zaten 6 ay zor emdi sütüm adam akilli yoktu.