Cansu321 Kızlar 23 aylık oğlum var , şu son zamanlarda ne yese yesin ne kadar su içerse içsin ağzı devamlı kokuyor bu durumu yaşayan tecrübeli annelerim sizce ne olabilir bu 😔
2pati1baby Cansu321 canım boğazlarında sıkıntı yoksa dişleri ile alakalı, benim oğlum o sıralarda diş çıkarıyordu Şuan 29 aylık dişlerini fırçalamaya başla
ruya-11 Cansu321 benim kızımda 30 aylık 2 aydır aynı problemi yaşıyorum her uykudan kalktığında ağız kokusu
Cansu321 2pati1baby başladım fırçalıyoruz ama anlamıyorum son zamanlarda böyle kokmaya başladı acaba bi sağlık problemi mi var doktora götürecem mecburen ama en azından yaşayan varsa belki bilgim olur dedim geçmek bilmedi
Cansu321 zmg287 bende böyle düşünüyorum annemde öyle dedi doğru benim bi doktora göstersem daha iyi olacak
Cansu321 2pati1baby galiba hayır açtırmıyor ki ağzına bakayım acaba reflü olabilir mi diye düşünüyorum
Kaahvelii Cansu321 dönemsel benim oğlumunda oluyor ama çok normal yani Diş eti problemi veya diş diyebiliriz Boğaz enfeksiyonu olunca baya rahatsız edici bir koku oluyor
Melek_Erten Cansu321 canım benm kizim 11 aylik falanken olmustu ama bogaz enfeksiyonu olmustu ondan koku olmustu ilac falan kullaninca gitti bi doktora muayene git istersen o tarz bisi yoksa diz aralarinda kalintidan olabilir
Kaahvelii Cansu321 rahatsız olmadan iki gün öncesinde başlıyor Yani bizde en azından bu şekilde oluyor