VerdaY Merhaba arkadaşlar, 20+3 den selamlaaaaar. Biz Ferrozinc demir ilacı kullanmaya başladık 3 gün önce ilk gün aç karna içtim ve kustum ikinci gün içmedim bugün kahvaktıdan 2 saat sonra içtim. Doktorum aç karna iç dedi sizler nasıl tüketiyosunuz. Prilam dr içmeme rağmen kusunca malesef böyle bi yol izlemek zorunda kaldım. İlacın faydasını görmez miyim?
aysucbk VerdaY beni de sürekli istifra ettirdiği için asla kullanamadım son 1 ayda serumunu taktırdım anca öyle kullanabildim ve gerçekten çok daha rahat iki serumda yetiyor
Tulay09 VerdaY gece uyumadan önce içp yatıyorum. İlaç dan en az iki saat önce de sit ve süt ürünleri tüketme demiş tü doktoru m
babydmrts VerdaY gynoferon kullanıyorum bende, aç karna içmek lazım ve süt ürünleri ilacın emilimini azaltıyormuş, o yüzden gece yatmadan ve sabah kahvaltıdan 1 saat kadar önce içiyorum, bulantım olmadı şimdiye kadar, belki ilacı değiştirmeyi önerebilirsiniz
Eylul10 Ben demir ilacını gece uyumadan önce atıyorum sadece o şekilde yan etkileri hissetmiyorum isterseniz bir de öyle deneyin