DilaraDefne Merhaba hanımlar Beşik için yatak önerilerinize ihtiyacım var. Bir aydır netten bakıyorum şöyle göz ucuyla. Fiyat farkı yaratacak yada diğerinden önce seçilmesini sağlayacak pek bi özellik göremedim. Sizler bebişlere hangi yatağı hangi özelliğinden dolayı aldınız? Yardımlarınızı bekliyorum 😚
deletedmom6295 DilaraDefne pierre cardin pamuklu yatağı aldım. kraftın aynı özellikteki yatağından daha uygundu. sıkıltırılmış pamuk olduğu için tercih ettim
xBusrax DilaraDefne ben pukka home dan sünger yatak aldım. Cok arastirdim en son buna karar verdim. Kalınlığı sertliği tam ideal bebek icin. Ne cok sert ne cok yumuşak. Internetten bakabilirsiniz tavsiye ederim kesinlikle.
Busranurasikk DilaraDefne ben odayı aldığımda yatağı yanında hediye verdiler canım o yüzden markasını felan bilmiyorum ama arkadaşım kanz in yatağını kullanıyor ve memnun bende park beşik yatağı İçin kararsız kaldım ne almalıyım bilmiyorum 🙈
DilaraDefne Ne ihtiyaç listesi bitmek tükenmek biliyor ne de ürün özellikleri. Hepsinin daha iyisi daha özeli var. Peki bu kararsız hamişleri neden hiç düşünmüyorlar? Tam karar verdim şu iyi diyorum "ama bide bunu vaaarr" diye kader önüme yeni bir seçenek çıkarıyor. Sonra da hormonlara suç atıyorlar 😂 Anne babalarımız bizi bu yaşa nası getirmişler valla Allah razı olsun hepsinden. Gerçekten çok zor işlermiş...
Haticeozturk Valla pamuk sununuzlar yün bunu yapar sünger söyle herşeye birşey söylüyorlar ama eskilerde yün yatakta yatanda var pamukdada iskelet yapısıda gayet uygun aslında ben ortapedik yaylı yatak düşünüyordum ama park besinde üst kısımda ağır olur dediler kendi yatağına yaptircam park beşiğin kullananlar memnun ama aşağı tarafa geçince ortapedik yayli yatak alcam