Deletedmom434 glam nbb’den kaplı olanlardan birde h&m den aldım bende henüz kullanmadım nasipse kasımda kullanıcam
imera_ferammm53 glam aynen nbb kesinlikle kalitesinde gayet iyi ama ben civilden de aldım bir kaç tane onlarda güzel 👍🏻
TospikAnne glam bende nbbnin aldım. Çok rahat. 2 atlet 2 sütyen aldım. tabi gez bak dene. Sende hangisinin içinde kendini rahat hissediyorsan onu al
sudamlasi Serii ben bi sütyen bi atlet aldım keşke sütyen yerine bi atlet daha alsaymışım çok iyi çok rahat daha pratik geldi
Rumeysaylz Yasemin84 Katılıyorum 👍 bende Süwen den aldım atlet ve sütyen kaliteli kumaşları çok güzel ve oldukça rahat 😊
sydv Cananscs atlet kaplıysa gerek kalmaz penye içliyse gerek olabilir uçları belli olur özellikle göğüsler büyükse bi de sütlü sütlü 😀
ferahdiba Cananscs atletine bağşı canım, kimisi içinden sütyen gibi küçük bir kısmı var kimisininse direk atlet sadece kulptan açılıyor. Sütyenli alın ben tek kullandım çok rahat ettim bir defa her emzirirken karnını da açmak zorunda kalmıyorsun daha şık
Cananscs sydv 🙈🙈 o yüzden . Merak ettim fazla büyük deil ama uçları ister istemez belli ediyor peki hangi markanın kaplı??
imera_ferammm53 Tansudipi mini damla markası Bebek’e kıyafetleride var o markanın zaten kumaşıda gümüş rahat malum göğüsler büyüyor sütyen kullanmayı ben bıraktım Doğuma kadar emzirme atleti sütyen falan şimdiden başladım rahatlık açısından
Nuryas Ben pentiden aldım 3al 2 öde kampanyasından kaplı sütyen ve atlet aldım çok hoşuma gitti kaliteli ayrıca
ferahdiba Cananscs kaplı kastedmedim iç kısmında küçücük k penye kısmı var onu kastedttim anıl markasınıdan çok memnun kaldım. Üstelik anılın atlet kısmı korse gibi olan modeli var . B n korse giyemediğim içün almadım alan kullanabilecek olanlar için bir fikir