Ayse_tusem_buglem 3prens71 kusura bakmayın başınızı ağrıtıyor um ama ihtisas da kalabalık mi.ben tıptan randevu almaya çalışıyor um alamadım acaba ordan alabilir miyim
3prens71 Ayse_tusem_buglem estağfirullah cnm tıptan randevu almak daha kolaydı aslında bn zorlanmıyordum yanı ıhtısasta kalabalık bıraz ama alıyorum bn orayada randevu
Ayse_tusem_buglem 3prens71 gebe bölümüne uğraştım canım artık 21 haftalık olduk bı yer bulmam lazım burdaki doktorum çok iyiydi ama gitti
3prens71 Ayse_tusem_buglem eger acelen yoksa neslhan hanıma almaya çalış dıger 2 tane dha dr vr ama onlar randevusuzde elden sırayla bakıyorlar neslıhan hanım yoğun oldugu ıcın randevusuz kabul etmıyor bnım suan 15 gune düştü kontrolum bna bıle randevu alıp gl dedı çıkınca hemen aradım o sekılde buldum bnde
Ayse_tusem_buglem 3prens71 MHRS den alınıyor değilmi 🙄 kafam çok karışık Ankara’ya mi gitsem diyorum bı yandan
CeyAsel1 Gzde7171 nasıl ya devlet hastanesi gerçekten paralı mı Kırıkkale’de ay memleketime neler olmuş para veriyorsun bari özel oda da versinler
3prens71 CeyAsel1 yok maalesef ozel oda flan paran varsa hoca gırıyo yoksa stajerın elıne oyuncak edıyorlar bazen hocada gırse bıle dıkıslerı flan stajerw bırakıp cıkıyormus hastane cok pıs zaten ıhtısas o yüzden dha mantıklı
Miniklerin_annesii Bende suan 29 haftam ve tıpa devam ediyorum normaline gayet memnunum detayli olarak bakılıyor ve bilgi alabiliyorum kolaylıkla ihtisasda sorun yasiyorum cok az bi zorlukta hemen tipa gidin denip geciliyor.
3prens71 Miniklerin_annesii aynn bnde 21. Hftya kdr norml gebeye devam ettım cok memnundum gayet guzel baktılar her gtrrgımde
3prens71 Miniklerin_annesii sevk etme olayına katılıyorum evet 14. Hftada bna bebeğin kalbınde parlaklık var denıldı ama nasl korkuttular takıbını bız ypamıycz artık sen tıpa gt dedıler hemen aynı gun ıcınde gttım hemen senı bu sekılde korkutup göndermelerı cok sacma bundan bsy olmaz her bbkte olur kaybolur denıldı gerçektende oyle oldu çok şükür
3prens71 Ayse_tusem_buglem evet cnm 182 den alıyorum vlla sen bılırsın ankarada daha zordr galıba randevu bulabılmek bn detaylı ıcın gazıye gtcektım kabul etmedılwr 8 hftaya kdr takıplı olmadıgım ıcın
Gzde7171 Hanımlar ben bugün yarın doğum yapacağım normal olacak inşallah ve doktor istemeyecegim artik tecrubelerimi sizinle paylaşırım 😅
Ayse_tusem_buglem Gzde7171 ayyy rabbim bı avazda kurtarsın inşallah canım 🥰 işte bazı hastaneler belli bı haftalıga geldikten sonra kabul etmiyor bende onun için yer arıyorum kendime