Ireemkcn Melek_Erten bende başka bir marka kullanıyorum bende de mide bulantısı yapiyo kusup duruyorum 🥲
Sinemkocak Melek_Erten bende kullaniyorum hemde günde 2 tane. bi tanesini kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum digerini de yatarken. Şükür bi sıkıntı yaşamadım
Aktasgulsum Ben bu ilacı uzun süredir kullanıyorum içerken bir elimde de ekmek dilimi içtiğim an ekmek dilimini de yiyorum aç karnına içip aç aç durdun mu mide bulantısı yapıyor.Ben çözümü böyle buldum hiç bir sorun yaşamadım.
Kokturk Melek_Erten doktor bana miden bulanmasın diye tok iç dedi 4. Aydan sonra bende hep tok içtim bi sor istersen sende
Yaseminsyn Melek_Erten evet bendede kusma yapıyordu geceden içip yatın ya da sabaha karşı erken uyanıp için tok karna ilaç fayda etmiyormuş doktorum öyle demişti 9 aylık oldum hala içiyorum mecbur
Burcnn_sn Melek_Erten aynı şekilde bende de bulantı yaptı gece uyumadan önce içersen hiçbir sıkıntın olmaz yoksa evet insanı çok kötü etkiliyor😓
cansualisa Kuu kusturuyor gece içtim sabah kustum her bünye de aynı etkiyi yaşatmaz seni kusturmaz beni kusturur kimini kabız yapar kimine yapmaz