Atlasmommy Hep ne zaman doğuracam diye panik oluyordum ve suyum gelirde anlamam diye korkuyordum öyle bir şey ki anlamamak imkansız lütfen dua edin kolay doğum olsun🙏🏼
AysegulArici Atlasmommy rabbim yardimciniz olsun hemen hastaneye gitmeyin sakin olun ve karnınızı doyurun ılık dusunuzu alın öyle gidin
prenseslerblogg Atlasmommy Allah hayırlısıyla doğurmanızı nasip etsin darısı bizlere inşallah 😊 sakın kötü düşünmeyin herşey yoluna güzel gidecek ve yavrunuza kavuşacaksınız 💕
Atlasmommy Deletedmom_7 yataktan kalktım bacaklarımdan bir şey akmaya başladı banyoya koştum musluktan akar gibi yapışkan akmaya başladı ama o kadar çok ki anlamamak imkansız ve koku oluştu enfeksiyon varmış
Ysmn17 Atlasmommy inş biran önce doğar hayırlısıyla kucağınıza alırsın az kalmış🙏🙏 takvime göre doğum ne zaman gözüküyor su peki
Deletedmom_7 Atlasmommy Allah yardımcınız olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Didem38 Atlasmommy Allah yardımcın olsun canım saglikla bir solukta kucağına alırsın inşallah evladını
Mavisduran Atlasmommy Rabbim yardımcın olsun bir avazda inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah 💙😊
Mhrbnasel Allah yardımcın olsun rabbim bir an önce sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde 39+5 olduk sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah bende anlayabilirim
Yeniesyenianne Atlasmommy bende 40+1e giriyorum sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi 💖 inşallah çok güzel pozitif bir doğum hikayeniz olur, Allah sağlıkla bir an önce yavrunuza kavuşmanızı nasip eder😍😍