Hilalozc 30+3 kızlar vajinamada baskı hissediyorum bebiş kanala girmiş yaşayan varmı doktora gidiyimmi
Nare09 Hilalozc bebişin kanala girdiğini doktor mu söyledi ? Bildiğim kadarıyla bu haftalarda rahim kendini doğuma yavaş yavaş hazırladığı için vajinada baskı olması normal bir durum
Cigdemm1 Hilalozc 35+3teyim kaç gündür bende baskı hissediyorum hatta o baskıyla tuvaletim geliyor anında baş aşağıda bebeğin ama doktor doğum kanalına girdi vs demedi haftaya kontrole gideceğim
Ahsenmom Hilalozc Kanala mi girdi? Yoksa doğum pozisyonu, yani baş aşağı mi? Ben 33+6yım şuanda doğum pozisyonu aldı o baskıyı oturup kalkarken falan hissediyorum. Kanala girmesi için erken değil mi sanki ben mi yanlis biliyorum
Hilalozc 2koftemom kanama falan yok ama çok tedirgin oldum doktorumuz kafasını kanala yerleştirmiş deyince
2koftemom Hilalozc ilk hamilelikte bnmde oyleydi korkma bebek pozisyonunu doğum pozisyonu almıs başka sıkıntı yoksa dert etme
Babik 39+4 deyim . Vajinamda baskı var adet sancılarım arttı . Yoğun bir şekilde yarın kontrolüm var sizce doğum yakın mı Hurma yiyorum 2 gündür 5-6 adet günde başka önerisi olan var mı ?